Banka Poštanska štedionica: Niže naknade za održavanje tekućih računa za penzionere – Bankar.rs
DOMAĆE BANKERačuni

Banka Poštanska štedionica: Niže naknade za održavanje tekućih računa za penzionere

Banka Poštanska štedionica je, izlazeći u susret svojim tradicionalno najvernijim korisnicima – penzionerima, snizila mesečne naknade za održavanje tekućih računa čime se izdvojila na tržištu kao prva koja je ovu naknadu učinila povoljnijom za svoje klijente.

Banka je smanjila naknade sa 85 dinara na 70, odnosno sa 110 dinara na 90, u zavisnosti od vrste usluge za koju se klijenti inicijalno opredelili prilikom otvaranja računa. Umanjenja naknada za održavanje tekućeg računa primenjivaće se od jula.

Svi zainteresovani penzioneri, ukljućujući i one koji penziju primaju na kućnu adresu, mogu samo jednim dolaskom u najbližu ekspozituru Banke postati korisnici tekućeg računa. Dovoljno je da daju na uvid važeću ličnu kartu ili pasoš i, uz adekvatnu dokumentaciju koju dobiju na šalteru, mogu otvoriti tekući račun u Banci i prijaviti se za neku od mnogobrojnih usluga i pogodnosti.

Prilikom otvaranja tekućeg računa, korisniku se bez naknade dodeljuje platna POST CARD kartica, kojom može raspolagati sredstvima sa svog tekućeg računa na svim isplatnim mestima Banke i Pošte – šalterima i bankomatima na preko 350 atraktivnih lokacija, i na prodajnim mestima sa istaknutim DINA znakom, bez provizije za korisnika.

Otvaranjem tekućeg računa u Banci Poštanska štedionica penzioneri dobijaju mogućnost korišćenja usluge „Penzija unapred“, odnosno podizanja penzije do pet dana pre zvanične uplate, a bez dodatnih troškova, kao i sledećih usluga: pozajmice po tekućem računu, čekova, trajnih naloga i povoljnih kredita.

Usluge Banke klijenti mogu da koriste u razgranatoj poslovnoj mreži koju čini više od 150 ekspozitura, koja se i dalje širi u okviru akcije “Još bliže vama”.

Tags
Back to top button