Volonterska akcija zaposlenih Vojvođanske banke u Sremčici – Bankar.rs
Društvena odgovornost

Volonterska akcija zaposlenih Vojvođanske banke u Sremčici

Vojvođanska banka je u svom radu izuzetno posvećena brizi o  zajednici u kojoj posluje sto dokazuje svojim učešćem i angažovanjem na mnogobrojnim društveno odgovornim projektima i akcijama Jedna od njih je volontiranje zaposlenih pa je tako tim volontera zaposlenih Vojvođanske banke iz regiona Beograd, subotu 22. jul 2017. proveo u Ustanovi za decu i mlade „Sremčica” , uz želju da doprinesu poboljšanju okruženja u kojem mladi iz ove Ustanove provode najviše vremena.

Cilj ove volonterske akcije je bio da zaposleni ofarbaju klupe unutar letnje kućice „pagode”, koja se nalazi u okviru  dvorišta Ustanove, a u kojoj štićenici provode najveći deo svog slobodnog vremena.

Kako je za kompletno sređivanje ove pagode neophodno sređivanje spoljašnjeg i unutrašnjeg dela krova, u ime Banke je odlučeno da se Ustanovi za decu i mlade „Sremčica” doniraju novčana sredstva u iznosu od 60.000,00 dinara.

Najlepši osećaj je onaj kada nekome pružite pomoć i podršku, a zauzvrat dobijete zahvalnost u vidu širokih radosnih osmeha od neprocenjive vrednosti.

 

Tags
Back to top button