Erste banka pokreće ciklus edukativnih radionica namenjen preduzetnicama – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSVE VESTI

Erste banka pokreće ciklus edukativnih radionica namenjen preduzetnicama

Erste banka objavila je danas da pokreće ciklus edukativnih radionica pod nazivom “Traže se: žene koje veruju u sebe”, namenjen preduzetnicama i svim ženama koje to žele da postanu, kroz svoj program “Korak po korak”.

Erste Banka na ovaj način želi da omogući što većem broju žena da razvijaju svoje preduzetničke veštine, unaprede svoj biznis i poboljšaju njegovu održivost i konkurentnost, kako je navedeno, ostajući dosledna svom sloganu #verujusebe i uverena da je razvoj preduzetništva stub ekonomskog rasta i društvenog prosperiteta.

Serijal besplatnih, tematskih radionica biće dostupan u onlajn formatu, a njihove teme i sadržaj kreirani u zavisnosti od potreba onih kojima su namenjene.

Zbog toga je banka pozvala sve potencijalne polaznice, koje su zainteresovane za ovaj vid neformalnog učenja i usavršavanja, da do 20. januara na Fejsbuk, Instagram i LinkedIn profilima Erste banke predlažu teme o kojima žele da saznaju više i koje prepoznaju kao važne za dalji razvoj njihovih biznisa, bilo da su to izrada biznis plana, struktura cene, digitalni marketing, kreditiranje, razvoj novog proizvoda, strategija razvoja brenda ili neki drugi izazov sa kojim se susreću u svakodnevnom poslovanju.

Prijavljivanje za edukativni serijal je omogućeno popunjavanjem formulara na sajtu banke.

Iz banke su ocenili i da predstojeće edukacije predstavljaju svojevrstan vid osnaživanja svih žena koje žele da razviju svoj profesionalni potencijal i ostvare preduzetničke snove.

Edukativne radionice će se, kako je precizirano, u velikoj meri oslanjati i na široku bazu znanja i iskustava Erste Banke razvijenu kroz program socijalnog bankarstva “Korak po korak”, namenjen početnicima u biznisu i prepoznatljiv po jedinstvenoj kombinaciji finansijske podrške i mentorstva.

Podseća se da je taj program pokrenut 2016. godine i od tada je kroz njega plasirano više od 2,6 miliona evra sredstava i stvoreno više od 400 novih radnih mesta.

Mentorsko iskustvo zaposlenih Erste banke i njihovih saradnika, koje su stekli kroz više od 100 volonterskih sati posvećenih mentorskoj podršci i onlajn predavanjima na temu vođenja sopstvenog biznisa, ovom prilikom biće značajan resurs svim polaznicama.

Predstojeći edukativni serijal biće i prilika, kako je istaknuto, za sve polaznice da dodatno unaprede svoja znanja ne samo iz biznisa, već i iz oblasti finansijske edukacije, koju na različite načine već nekoliko godina unazad Erste banka sprovodi kroz program #ErsteZnali.

Beta

Tags
Back to top button