Vučić otkrio cenu povratne avio-karte Beograd–Mostar: “Vrlo pristupačna” – Bankar.rs
MAKROEKONOMIJASLIDERSVE VESTI

Vučić otkrio cenu povratne avio-karte Beograd–Mostar: “Vrlo pristupačna”

Er Srbija od danas uspostavila avio-liniju između Beograda i Mostara, a na prvom letu bio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Uspostavljena je linija Beograd-Mostar nakon 33 godine, koja će saobraćati tri puta sedmično, a let traje oko 50 minuta.

Nakon što je avion sleteo, predsednik se obratio javnosti.

“Veoma sam srećan jer mislim da je ova stvar od velikog značaja za Mostar i Beograd, BiH i Srbiju i povezivanje svih naših naroda. Povratna karta avionom Beograd–Mostar, koji leti 40 minuta i koji ima kapacitet od 108 mesta, će biti vrlo pristupačna – 104 evra. Put automobilom je skuplji. Uštedećete 12 do 13 sati puta”, rekao je Vučić.

“Osim praktičnog značaja, ovo će dodatno da povezuje naše poslovne zajednice i zato sam zadovoljan što ćemo još jednom prisustvovati velikom sajmu privrede ovde, to je za nas izuzetno važan događaj”, rekao je predsednik.

Er Srbija je tokom 2023. godine prevezla 4.200.000 putnika.

“Ove godine očekujemo da imamo više od pet miliona. Krenulo je mnogo drugačije, sa minimalnim očekivanjima, ili nikakvim”, rekao je Vučić.  Predsednik je dodao kako je siguran da će ova linija imati ogroman uspeh.

Tags
Back to top button