Digitalne usluge Sberbanke najbolje u Centralnoj i Istočnoj Evropi – Bankar.rs
DOMAĆE BANKEElektronsko bankarstvoSLIDER

Digitalne usluge Sberbanke najbolje u Centralnoj i Istočnoj Evropi

Renomirani finansijski magazin Global Finance proglasio je Sberbank za banku broj jedan u Centralnoj i Istočnoj Evropi u sledećim kategorijama: „Najbolje plaćanje računa“, „Najbolja bankarska mobilna aplikacija“ i „Najbolje SMS bankarstvo“. Global Finance je ocenio i Sberbank digitalno bankarstvo za fizička lica kao najbolje u Rusiji i ovoj banci dodelio međunarodno priznanje. 

„Naši digitalni proizvodi prepoznati su kao najbolji na tržištu. Potpuno smo svesni da klijenti od nas očekuju digitalne usluge u skladu sa najboljim svetskim standardima ili iznad njih i zato dajemo sve od sebe da uvek ispunimo njihova očekivanja“, rekao je Aleksandar Torbakov zamenik predsednika Izvršnog odbora Sberbanke.

Prilikom procenjivanja i analize Global Finance je razmatrao kvantitativne kriterijume koji obuhvataju akviziciju digitalnih korisnika, strategiju usluga, rast baze klijenata, funkcionalnost digitalnih proizvoda, razvoj novih poslovnih oblasti i inovativne usluge. Dodatno, u razmatranje su uzeti i subjektivni kriterijumi koji obuhvataju mišljenja analitičara, konsultanata u oblasti bankarstva i drugih prvoklasnih stručnjaka u branši.

Tags
Back to top button