Još deset dana do kraja nagradne igre „AIK Banka i Visa vas vode na letovanje!“ – Bankar.rs
DOMAĆE BANKEPlatne karticeSLIDER

Još deset dana do kraja nagradne igre „AIK Banka i Visa vas vode na letovanje!“

Ostalo je još samo 10 dana do kraja nagradne igre „AIK Banka i Visa vas vode na letovanje!“, uz koju možete osvojiti odmor iz snova.

Prvu nagradu predstavlja luksuzno putovanje od 3 noćenja za dve osobe u Kempinski Palace hotelu sa pet zvezdica u Portorožu. Aranžman podrazumeva doručak, dve povratne avio karte Beograd-Ljubljana, organizovan transfer sa aerodroma u oba smera, dve masaže, večeru u restoranu, kao i korišćenje wellness-a. Dobitnik druge nagrade imaće priliku da sedam dana uživa sa voljenom osobom u Grand Hotelu na Kopaoniku. Ovaj aranžman podrazumeva smeštaj u ½ superior sobi, petodnevni ski pass za dve osobe, masažu za dve osobe, kao i ručak za dve osobe. Srećni dobitnik treće nagrade osvojiće poklon vaučer za dve osobe turističke agencije Big Blue za putovanje na jednu od ponuđene četiri destinacije: Grčka, Malta, Egipat, Turska, po izboru dobitnika u vrednosti od 124.828,60 RSD. U paket aranžman su uključeni prevoz i smeštaj. Pored glavnih, tu je i utešna nagrada u vidu 3 paketa Carnex proizvoda u težini dobitnika, ukupne vrednosti 181.234,80 RSD.

Pravo na učešće ostvaruju svi korisnici Visa platnih kartica AIK Banke, koji tokom trajanja nagradne igre izvrše najmanje jednu transakciju u minimalnom iznosu od 1.500,00 RSD, na svim prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu.

Spisak imena dobitnika biće objavljen 20.08.2017.

Odmor iz snova nikad nije bio bliži.

Srećno!

Tags
Back to top button