ALTA banka donira 3 miliona dinara za nabavku respiratora – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSLIDERSVE VESTI

ALTA banka donira 3 miliona dinara za nabavku respiratora

ALTA banka (bivša JUBMES banka) donirala je 3 miliona dinara za nabavku respiratora, koji su neophodni u lečenju od novog virusa – Covid 19. Ovom donacijom, ALTA banka je potvrdila svoju posvećenost društveno odgovornom poslovanju.

“Pridružujemo se svim kompanijama koje su prepoznale značaj pružanja pomoći zdravstvenom sistemu Srbije u borbi za život i očuvanje zdravlja svih građana, tokom epidemije izazvane novim koronavirusom. Zbog toga i donacijom od 3 miliona dinara za nabavku respiratora, želimo da pošaljemo poruku solidarnosti. Odgovorni, udruženi i složni, brinemo jedni o drugima, pomažemo izlečenju obolelih i suzbijanju pandemije koronavirusa”, izjavio je Davor Macura, predsednik Upravnog odbora ALTA banke.

“ALTA banka i u ovom trenutku deli sudbinu zemlje i njenih građana. Zbog toga ćemo pružiti svu neophodnu pomoć kako bi se, što pre, okončala pandemija i sačuvali životi ljudi”, ističe Davor Macura, predsednik Upravnog odbora ALTA banke.

“Takođe, ALTA banka će pokazati odgovornost i tako što će učiniti sve da zadrži svoje zaposlene i sačuva njihova radna mesta. To će, uvereni smo, biti i najveća pomoć državi kada se, posle pandemije, suoči sa ekonomskim posledicama koje su pogodile ekonomije svih zemalja sveta”.

Tags
Back to top button