NLB banka donirala laboratorijski materijal Institutu Torlak – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSLIDERSVE VESTI

NLB banka donirala laboratorijski materijal Institutu Torlak

NLB Banka je donirala laboratorijski materijal Institutu za virusologiju, vakcine i serume Torlak, koji je do sada bio jedina institucija koja radi testiranje na virus korona u Srbiji, sa željom da pruži doprinos sprečavanju širenja korona virusa.

“Proteklih dana smo u medijima imali priliku da vidimo poruke zvaničnika Svetske zdravstvene organizacije, koji ukazuju na veliki značaj testiranja u cilju usporavanja i zaustavljanja širenja korona virusa. S obzirom na to da je i predsednik Republike Srbije najavio promenu pristupa u borbi protiv korona virusa, koji podrazumeva veći broj testiranja, odlučili smo da damo doprinos tim naporima i donirali laboratorijski materijal koji će omogućiti Institutu Torlak da u narednim danima realizuje što veći broj testiranja”, rekao je povodom donacije Institutu Torlak Branko Greganović, predsednik Izvršnog odbora NLB Banke.

Greganović je dodao da je banka u proteklim danima realizovala niz mera za zaštititu zdravlja svojih zaposlenih i klijenata, omogućila rad od kuće za svoje zaposlene, reorganizovala rad ekspozitura i unapredila sisteme dezinfekcije svih poslovnih prostorija.

Tags
Back to top button