Intesa Sanpaolo nagrađuje osoblje sa šest dodatnih dana plaćenog odmora – Bankar.rs
BANKEEVROPSKE BANKEINOSTRANE BANKESVE VESTI

Intesa Sanpaolo nagrađuje osoblje sa šest dodatnih dana plaćenog odmora

Intesa Sanpaolo banka će zbog snažnog zalaganja u danima borbe protiv korona virusa nagraditi zaposlene u bankama sa šest dodatnih dana plaćenog godišnjeg odmora, povrh onih dana koji su već zagarantovani zakonom i odredbama nacionalnog kolektivnog ugovora.

Banka na ovaj način odaje priznanje zaposlenima, posebno onima koji rade u raznim industrijama kako bi osigurali stalni javni servis i onima koji nisu u mogućnosti pribeći tzv. pametnom radu.

Dodatne dane odmora zaposleni će moći uzeti sa okončanjem vanredne zdravstvene situacije pa do 30. novembra 2020., s mogućnošću unovčavanja dela dodatnog prazničnog razdoblja (indikativno 3 dana) ako odmor ne iskoriste, što će predstavljati ukupni doprinos kompanije vrednosti od približno 25 miliona evra.

“U Intesa Sanpaolo nikada nismo potcenili razmere ove vanredne zdravstvene situacije. Naš glavni prioritet je sigurnost celog našeg osoblja. Zato smo brzo i u velikoj meri postupili kako bismo aktivirali sve moguće mere pametnog rada. U isto vreme radimo na tome da osiguramo maksimalnu fleksibilnost u radu s klijentima, garantujući elektronsko bankarstvo kako bismo našim klijentima omogućili stalnu uslugu dok borave kod kuće”, saopštio je Generalni direktor Intesa Sanapaolo Karlo Mesina.

Takođe, on je iskazao posebnu zahvalnost ljudima koji rade preko mreže filijala, kao i svim zaposlenima, na naporima koji ulažu kako bi osigurali stalnu podršku Banke domaćinstvima i poslovnim subjektima.

“Snažno i profesionalno osoblje Intesa Sanpaolo dokazuje se kao jedan od najboljih resursa u zemlji”, dodao je Mesina.

Izvor: Indikator.ba

Tags
Back to top button