AIK Banka donirala opremu institucijama u Gornjem Milanovcu, Čačku i Prijepolju – Bankar.rs
DOMAĆE BANKEDruštvena odgovornost

AIK Banka donirala opremu institucijama u Gornjem Milanovcu, Čačku i Prijepolju

AIK Banka je donirala računarsku opremu i nameštaj zdravstvenim i školskim ustanovama u Gornjem Milanovcu, Čačku i Prijepoplju, sa ciljem da onima koji borave u ovim ustanovama obezbedi bolje uslove rada i života. 

Ustanove kojima je AIK Banka donirala računarsku opremu i nameštaj su Dom zdravlja Gornji Milanovac, Gimnazija Čačak i Zdravstveni centar Prijepolje.

„Zadovoljstvo nam je što smo u prilici da kroz ovaj oblik donacije pružimo podršku i obezbedimo bolje uslove rada jednom broju zdravstvenih i školskih ustanova u Gornjem Milanovcu, Čačku i Prijepolju. AIK Banka, kao društveno odgovorna institucija, redovno pomaže brojne ustanove i institucije kojima je pomoć zaista neophodna, istrajavajući dugi niz godina u nameri da dobročinstvom motiviše i druge pojedince i kompanije da se odluče na iste ili slične korake.“, izjavila je Bisa Gavrilović, direktor filijale Čačak AIK Banke.

AIK Banka predstavlja društveno odgovornu instituciju koja vodi računa o unapređenju života šire društvene zajednice pružajući svesrdnu pomoć onima kojima je najpotrebnija. Predstavljajući snažan oslonac razvoju lokalne zajednice, AIK Banka doprinosi boljem kvalitetu života, koji se ogleda u kontinuiranim inovacijama i ulaganjima, pokazivanju ekološke svesti i brige o zaštiti životne sredine.

 

Tags
Back to top button