Turistička organizacija Budva otvorila turističko-informativni biro u Beogradu – Bankar.rs
SVE VESTIUncategorized

Turistička organizacija Budva otvorila turističko-informativni biro u Beogradu

Turistička organizacija Budva ( TO) otvorila je  svoj turističko-informativni biro u Beogradu sa ciljem da Beograđanima, njihovim gostima i građanima Srbije približi aktuelnu turističku ponudu Budve. Posetioci biroa će kroz atraktivan promo materijal TO Budve i budvanske privrede, kroz razgovore sa zaposlenima moći da se upoznaju sa ponudom hotelskog i privatnog smeštaja, cijenama, kalendarom manifestacija i ostalim segmentima turističke ponude budvanske rivijere. Biro se nalazi na Sava promenadi i kroz saradnju sa kompanijom “Beograd na vodi” je dogovoreno da će raditi do kraja leta. Biro će takođe biti na raspolaganju budvanskoj privredi za održavanje sastanaka i susrete sa partnerima.

Nikola Kralj iz TO Budva, iskazao je zadovoljstvo zbog novootvorenog informativnog biroa, i kazao da Budvani na ovaj način pokazuju da su građani Beograda i Srbije za Budvu važni potencijalni gosti , i dodao da se raduje činjenici da im je sada ponuda Budve još bliža.

“Otvaranjem ovog biroa mi smo omogućili svim  zainteresovanim turistima iz Srbije da prije putovanja mogu da prikupe sve potrebne informacije, i  saznaju šta će se dešavati u Budvi za vreme njihovog planiranog odmora”, rekao je on.

Kralj navodi da TO  Budva pored pomenutog, priprema još niz razvojnih projekata od kojih izdvaja revitalizaciju tvrđave Mogren koja se nalazi na svega par kilometara od centra grada, a predstavljaće, kako navodi, novo nezaobilazno mesto za sve turiste.

“Napomenuo bih i uređenje pešačkih staza u ruralnom delu grada sa kojima se povezuju sva budvanska sela, dužine nekih 50 km. Još jednom bih se zahvalio svima na gostoprimstvu, i pozvao sve građane Beograda da posete naš info pult”, poručio je on.

Direktor JP za upravljanjem morskog dobra Crne Gore, Mladen Mikijelj je kazao da je siguran da će građani Beograda, njegovi posetioci, kao i građani širom Srbije imati mogućnost da se na jedan kvalitetan način informišu o svim aktuelnim dešavanjima u Budvi, i dodao da će promotivni materijala TO Budve, Budvanske rivijere i cijele crnogorske privrede, kao i razgovor sa zaposlenim u pomenutom bioru, svim zainteresovanim građanima  sa ovog podneblja omogućiti da se lakše informišu o ponudama hotelskog i privatnog smeštaja.

“Siguran sama da će turisti iz Srbije i ovog ljeta izabrati Budvu i Crnu Goru za svoj odmor, te da će se sa jednim pozitivnim utiskom vratiti svojim kućama”, kazao je on.

Tags
Back to top button