Predstavnici Privredne komore Crne Gore u poseti kompaniji Ninamedia – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Predstavnici Privredne komore Crne Gore u poseti kompaniji Ninamedia

Predstavnici Privredne komore Crne Gore bili su u poseti kompaniji Ninamedia koja pruža sveobuhvatnu podršku klijentima u našoj državi.

Predstavnicima Privredne komore predstavljen je proizvod iz oblasti istraživačkih usluga Incore – Index korporativne reputacije.

Ninamedia je jedina istraživačka agencija u regionu, koja je razvila sopstvenu Incore metodologiju za procenu korporativne reputacije.

“Naša kompanija duže od 20 godina prati i analizira sve medijske sadržaje. Istražujemo tržište i javno mnjenje, definišemo i primenjujemo komunikaciona rešenja, kvalitetno vodimo naloge na društvenim mrežama, razvijamo komunikacione i kreativne strategije, prevodilačke i usluge produkcije. Zahvaljujući primeni jedinstvene metodologije i najsavremenijih tehnoloških rešenja, trenutno reagujemo na sve potrebe i zahteve klijenata, pratimo i analiziramo sve medijske sadržaje”, saopšteno je iz kompanije.

Pored tržišta Srbije i Crne Gore, usluge klijentima kompanija pruža u Bosni i Hercegovini i Sloveniji.

“Aktivno poslujemo na tržištima, a saradnja sa privrednim institucijama pruža nam podršku u tome”, kazali suniz kompanije.

Povodom susreta sa predstavnicima Privredne komore Crne Gore održan je prigodan koktel.

Tags
Back to top button