MoneyGram i Visa najavljuju novu uslugu depozita na debitnim karticama – Bankar.rs
INOVACIJEKOMPANIJEMobilna placanjaSVE VESTI

MoneyGram i Visa najavljuju novu uslugu depozita na debitnim karticama

MoneyGram, globalni pružalac inovativnih usluga prenosa novca, najavio je pokretanje nove usluge depozita debitnih kartica u saradnji sa kompanijom Visa, putem Visa Direct, Visine platforme za plaćanja u realnom vremenu, koja omogućava plaćanja za više od milijardu kartica širom sveta.

Opcija prenosa novca od osobe do osobe (P2P) omogućava kupcima u SAD-u prikladno slanje novca putem MoneyGram aplikacije ili putem MoneyGram web stranice na druge debitne kartice američkih primalaca koji ispunjavaju uslove. Nova usluga odražava opredeljenje MoneyGrama da kupcima olakša slanje i primanje novca na bilo koji način koji im odgovara.

“Nastojimo stvoriti najbolje moguće iskustvo slanja i primanja novca. Ovaj novi proizvod nudi mogućnost našim kupcima dajući im još jedan način slanja novca prijateljima i porodici”, rekao je Aleks Holms, predsednik i izvršni direktor MoneyGrama.

“A u partnerstvu sa Visom, svetskim liderom u digitalnom plaćanju, našim klijentima pružamo pouzdanu mogućnost koju oni znaju i u koju imaju poverenja”.

“Visa i MoneyGram dele zajednički cilj pružiti klijentima brz i pouzdan način plaćanja”, dodao je Bil Šili, globalni šef Visa Direct.

“Primenom Visa Direct-a kompanije poput MoneyGrama mogu ponuditi kupcima izbor, fleksibilnost i bezbrižnost, znajući da je svaka transakcija podržana sigurnošću i sposobnošću globalne mreže plaćanja Visa.”

Cena usluge depozita za debitne kartice počinje sa 1,99 USD i omogućuje kupcima da u bilo koje vreme, uključujući vikende i praznike, prebace sredstva na bankovni račun povezan sa debitnom karticom koja ispunjava uslove. Trenutno je dostupan samo u SAD-u, a planira se i širenje usluge na ostala tržišta izvan Sjedinjenih Država.

Izvor: Indikator.ba

Tags
Back to top button