Nataša Jovanović iz UniCredit banke Srbija dobitnica godišnje nagrade PRO.PR Awards – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESVE VESTI

Nataša Jovanović iz UniCredit banke Srbija dobitnica godišnje nagrade PRO.PR Awards

Nataša Jovanović, direktorka Odeljenja identiteta i komunikacija UniCredit Banke Srbija, dobitnica je godišnje nagrade PRO.PR Awards, koja se dodeljuje “za doprinos i nesebičnu predanost razvoju i priznavanju profesije odnosa s javnošću”, u okviru 17. izdanja međunarodne PRO PR konferencije, koja je održana u Selcu, u Hrvatskoj.

PRO.PR Awards je program nagrađivanja pojedinaca koji svojim radom doprinose boljoj percepciji i pozicioniranju profesije odnosa s javnošću na lokalnom i globalnom nivou. Pokrenut je 2012. godine povodom obeležavanja desete godišnjice PRO PR konferencije, a specifičan je po tome što je namenjen prvenstveno pojedincima.

Nakon što joj je uručena nagrada, Nataša se zahvalila Danijelu Koletiću, osnivaču i predsedniku Organizacionog odbora PRO.PR konferencije, koji ima više od 20 godina iskustva na tržištu odnosa s javnošću, „ jer svaka nagrada koju dodeljuje struka ima ogromnu vrednost“. Nataša je dodala da „ima još mnogo toga da pruži struci i da će nastaviti da radi sa jednakim žarom i umećem”. Na kraju se zahvalila „članovima svog tima na podršci i naglasila da bez timskog rada nema uspeha ni u jednom poslu“.

Nataša Jovanovic je direktorka Odeljenja identiteta i komunikacija UniCredit Bank Srbija od januara 2012. godine gde je zadužena za sve korporativne i marketinške aktivnosti banke. Nakon završenih studija u Sjedinjenim Američkim Državama, svoju karijeru je započela 2003. godine u kompaniji Fresh&Co, na poziciji direktorke prodaje za HoReCa kanal. U periodu od 2004. do 2012. godine radila je u agenciji za integrisane komunikacije, Executive Group na različitim pozicijama, od menadžera za odnose sa klijentima do direktorke Novog biznisa i odnosa sa klijentima.

Tags
Back to top button