Sto najvećih kompanija u Srbiji ostvaruje prihod 22 milijarde evra – Bankar.rs
KOMPANIJESVE VESTI

Sto najvećih kompanija u Srbiji ostvaruje prihod 22 milijarde evra

U Privrednoj komori Srbije predstavljen je projekat “100 najvećih” čiji je cilj promovisanje najuspešnijih primera poslovanja za male kompanije.

Direktorka projekta, čiji je slogan “množimo prilike, delimo uspehe”, Ana Knežević naglasila je da su umrežavanje, promocija i edukacija faktori koji odlučuju ne samo o uspehu već i o opstanku kompanija u Srbiji.

Projekat “100 najvećih” će kroz aktivnu kampanju, istraživanja, skupove i panel diskusije u narednih 100 dana pokušati da obezbedi podršku privrednicima Srbije i regiona, najavljeno je danas.

Prema podacima sto najvećih kompanija u Srbiji ostvaruje prihod od 22 milijarde evra, dok je u Sloveniji taj iznos 29 milijardi a u Hrvatskoj 24 milijarde evra, saopšteno je danas.

Partner projekta “100 najvećih” je ADDICO banka čiji je predsednik izvršnog odbora Vojislav Lazarević potpisao danas ugovor o parnerstvu.

Prema planovima u okviru projekta “100 najvećih” biće objavljena i publikacija, kao i digitalni pečat za kompanije koji se nadju na listi najboljih u Srbiji.

Tags
Back to top button