Banka Poštanska štedionica otvorila novu ekspozituru u Novom Sadu – Bankar.rs
DOMAĆE BANKE

Banka Poštanska štedionica otvorila novu ekspozituru u Novom Sadu

Nova ekspozitura Banke Poštanska štedionica otvorena je danas u Dunavskoj ulici, a svečanom činu otvaranja prisustvovao je predsednik Skupštine Grada Novog Sada Zdravko Jelušić, podsetivši da je to sedma poslovnica banke u Novom Sadu.

– Mi smo dovoljno veliki grad da će Banka Poštanska štedionica sigurno otvoriti još ekspozitura u našem gradu, kako bi što je moguće više približila svoje poslovanje građanima i na rubnim područjima Novog Sada – poručio je predsednik gradskog parlamenta Zdravko Jelušić.

Predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica mr Bojan Kekić zahvalio se predsediku Skupštine grada Zdravku Jelušiću, istakavši da je “izuzetnom operativnošću Grada Novog Sada i stručnih službi” obezbeđen novi prostor.

– Sigurno da ovo nije jedini objekat koji će biti otvoren u Novom Sadu i u Vojvodini – kazao je Kekić, podsetivši da je Banka Poštanska štedionica u vlasništvu Vlade Republike Srbije, da je osnovana 1921. godine i da ima kontinuitet 96 godina poslovanja.

– Banka Poštanska štedionica je stabilna, konsolidovana banka, okrenuta pre svega prema stanovništvu i preduzetnicima – podvukao je mr Bojan Kekić.

Direktor regionalnog centra Novi Sad Banke Poštanska štedionica Desimir Blašković precizirao je da je banka u protekloj godini otvorila sedam novih ekspozitura na području Vojvodine, te da je ovo prva ekspozitura otvorena u ovoj godini.

– Novootvorena ekspozitura sedma je u Novom Sadu, 42 u Vojvodini, a 159 na teritoriji Srbije. To je pokazatelj da Banka Poštanska štedionica i u praksi potvrđuje svoj slogan “Još bliže vama” , sa ciljem veće dostupnosti naših bankarskih usluga i proizvoda – objasnio je Blašković.

Tags
Back to top button