Telenor banka – Prenos novca uz broj telefona ili imejl – Bankar.rs
Elektronsko bankarstvo

Telenor banka – Prenos novca uz broj telefona ili imejl

Potrebno je da brzo pošaljete novac nekome?

Uz Telenor banku dovoljno je da znaš broj telefona ili imejl primaoca i pošalješ novac putem aplikacije!

Ukoliko je broj mobilnog telefona ili imejl primaoca registrovan i povezan sa računom u Telenor banci, novac će odmah leći na račun. Ukoliko to nije slučaj, primalac će dobiti obaveštenje sa linkom na koji bi trebalo da unese svoj broj računa na koji želi da mu legne novac.

Prednosti:

1. Jednostavno

Nema potrebe za dugim telefonskim razgovorima i diktiranjem broja računa i podataka iz banke! Da pošalješ novac putem aplikacije potreban ti je samo broj telefona primaoca i slanje novca ćeš obaviti u nekoliko klikova.

2. Brzo

Hitne situacije zahtevaju brzu reakciju! Ako pošalješ novac prijatelju na broj telefona, novac stiže odmah, jer se između korisnika Telenor banke plaćanje obavlja automatski – bez čekanja da uplata “legne”!

 3. Uvek dostupno

Usluga “Prenesi novac na broj telefona” je dostupna 24 časa dnevno. U najhitnijim situacijama osloni se na pomoć prijatelja, jer poslati novac stiže odmah – čak i u toku noći!

4. Sigurno

Maksimalni iznos po transakciji je 5.000 dinara, a prilikom transakcije primalac dobija jedinstveni kod uz pomoć kojeg može da podigne uplaćeni novac.

Tags
Back to top button