Sberbank: Praznični Super kredit sa još nižom kamatnom stopom – Bankar.rs
DOMAĆE BANKEKrediti

Sberbank: Praznični Super kredit sa još nižom kamatnom stopom

U susret predstojećim praznicima i novogodišnjim kupovinama, Sberbank Srbija snizila je kamatne stope za Super kredit koji se odobrava u iznosu do čak 3.000.000 dinara.

Specijalnom prazničnom ponudom dinarskog keš i refinansirajućeg Super kredita, klijenti su oslobođeni i troška za obradu kreditnog zahteva. Praznični uslovi važe do 31.01.2017. godine.

„Sagledavajući fnansijske potrebe u pretprazničnom periodu, kada većina nas nastoji da ispuni dečije novogodišnje želje, ali i optimizuje rashode pripremili smo prazničnu ponudu Super kredita. Kako je ovo period darivanja, ali i period kada većina domaćinstava razmišlja kako da premosti decembar i januar, našim klijentima smo obezbedili dodatne pogodnosti – naš praznični Super kredit podrazumeva nižu kamatnu stopu i besplatnu obradu kreditnog zahteva! Sa maksimalnim iznosom do čak 3.000.000 dinara, svi naši postojeći, ali i novi klijenti mogu refinansirati svoje postojeće kreditne obaveze, a ujedno doći do potrebnog dodatnog keša za svoje novogodišnje izdatke.“, izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

Tags
Back to top button