Od danas promotivna ponuda Er Srbije za 60 destinacija; Uspostavijeni direktni letovi za Krakov i Varnu – Bankar.rs
SLIDERSVE VESTI

Od danas promotivna ponuda Er Srbije za 60 destinacija; Uspostavijeni direktni letovi za Krakov i Varnu

Er Srbija je pripremila novu promotivnu ponudu u okviru koje će putnici moći da kupe avio-karte za čak 60 destinacija iz mreže nacionalne avio-kompanije, po ceni počev od 39 evra po smeru.

Tokom te dve nedelje, putnici Er Srbije će biti u prilici da po atraktivnim cenama kupe karte do omiljenih destinacija u Evropi, Aziji i Africi, za period putovanja od 3. septembra do 20. decembra.

“Imajući u vidu da je značajan broj putnika već odabrao destinaciju za letnji odmor, odlučili smo da novu akciju usmerimo na jesenja putovanja. Posetiti Pariz u septembru, Rim u oktobru, Tel Aviv u novembru, Kairo u decembru, otkriti čari miholjskog leta u Valensiji ili uživati u blagoj mediteranskoj klimi Lisabona lakše je uz našu promotivnu ponudu. U dobrom društvu sve navedeno još je lepše, zato već danas izaberite destinaciju i ne zaboravite da povedete sa sobom nekoga do koga vam je stalo”, izjavila je Maša Vasović, viša menadžerka za upravljanje prihodima Er Srbije.

U okviru nove promotivne akcije Er Srbije, do Banja Luke, Barselone, Atine, Tivta, Podgorice, Zagreba, Soluna, Bukurešta, Skoplja, Sofije, Tirane, Sarajeva, Ljubljane, Malte, Budimpešte, Ohrida, Splita i Varne, možete otputovati po ceni počev od 39 evra po smeru u ekonomskoj klasi.

Avio-karte do Rima, Štutgarta, Osla, Kopenhagena, Stokholma, Bolonje, Nirnberga, Hanovera, Diseldorfa, Venecije, Milana, Larnake, Barija, Katanije, Kelna, Firence, Geteborga, Hamburga, Krakova, Napulja i Palerma tokom dve nedelje trajanja akcije biće dostupne po ceni počev od 49 evra po smeru.

Za putovanja do Salcburga, Liona, Ciriha, Brisela, Beča, Praga, Madrida, Valensije, Istanbula, Ankare, Berlina, Malage, Frankfurta, Pariza, Amsterdama, Lisabona, Izmira i Marselja biće potrebno izdvojiti od 59 evra po smeru, dok će cena promotivne avio-karte do Londona iznositi od 79 evra po smeru.

Ukoliko planirate putovanje do Kaira i Tel Aviva, obavezno iskoristite promotivnu ponudu Er Srbije i do tih gradova otputujte po ceni počev od 99 evra po smeru, navedeno je u saopštenju.

Er Srbija uspostavila direktne letove za Krakov i Varnu

Er Srbija je pokrenula direktne letove između Beograda i Krakova, kao i sezonsku liniju između Beograda i Varne, saopštio je danas srpski avio-prevoznik.

Do Krakova će nacionalna avio-kompanija saobraćati četiri puta nedeljno, svakog ponedeljka, srede, petka i nedelje, a do Varne, Er Srbija će takođe leteti četiri puta nedeljno, svakog ponedeljka, srede, petka i subote.

Er Srbija je sinoć, letom JU638, pokrenula direktne letove od Beograda do Krakova, a noćas, letom JU136, sezonsku liniju od Beograda do Varne.

“Turiste koji uživaju u istraživanju evropskih metropola sigurno će obradovati naša nova redovna linija do Krakova. Sada su u prilici da za samo dva sata, udobnim avionima Er Srbije stignu u jedan od najstarijih gradova u Poljskoj”, rekao je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Boško Rupić.

Od Krakova, preko Beograda, putnici će imati odličnu povezanost sa Ankarom, Atinom, Bukureštom, Istanbulom, Larnakom, Ljubljanom, Napuljom, Podgoricom, Rimom, Sofijom, Solunom, Tivtom, Zagrebom i drugim gradovima iz mreže Er Srbije, navodi se u saopštenju Er Srbije.

“I susedna Bugarska nudi brojna zanimljiva mesta za odmor. Među njima se posebno izdvaja Varna, koju neretko nazivaju ‘morskom prestonicom Bugarske’. Do tog grada na Crnom moru letećemo tokom cele letnje sezone. Možda će upravo direktna veza između Beograda i Varne doprineti da se prilikom izbora mesta za letovanje putnici opredele upravo za taj bugarski grad”, istakao je Rupić.

Od Varne, preko Beograda, putnici će imati dobru povezanost sa velikim brojem destinacija u mreži Er Srbije, poput Amsterdama, Beča, Berlina, Bolonje, Ciriha, Diseldorfa, Frankfurta, Hamburga, Kopenhagena, Ljubljane, Njujorka, Osla, Podgorice, Praga, Rima, Venecije i Zagreba, navode iz Er Srbije.

 

Tags
Back to top button