Top Employers: Hemofarm najbolji poslodavac u Srbiji, BiH i Crnoj Gori – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Top Employers: Hemofarm najbolji poslodavac u Srbiji, BiH i Crnoj Gori

Kompanija Hemofarm je, drugu godinu zaredom, dobitnik priznanja “Najbolji poslodavac” (Top Employer), koje dodeljuje Institut Top Employers, za uslove koje pruža zaposlenima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Nemačka farmaceutska Štada (Stada) grupa, u čijem sastavu posluje Hemofarm, takođe je proglašena za Najboljeg poslodavca u Evropi.

“Sertifikacija Top Employer za najboljeg poslodavca ukazuje na posvećenost Hemofarma boljim uslovima rada, jer realizuje odlične politike i prakse ljudskih resursa, kao i brojne pogodnosti koje pruža za razvoj svojih zaposlenih”, navodi se u kompanijskom saopštenju.

Hemofarm je, kako je istaknuto, potvrđivanjem ovog sertifikata dokazao da je deo poslovne zajednice, koja je prepoznata kao lider po kreiranju dobrih uslova za svoje zaposlene.

“Sprovodeći u praksi najviše svetske standarde u poslovanju, Hemofarm je, zahvaljujući kontinuiranim ulaganjem u zaposlene, kroz učenje, razvoj, jedinstvenost i društveno odgovorne inicijative, po drugi put dobio prestižno međunarodno priznanje ‘Top Employer’. Ovo predstavlja zajednički trud i uspeh, a zahvalna sam svim kolegama koji su dali svoj doprinos da zasluženo dobijemo ovo priznanje u Srbiji, BiH i Crnoj Gori”, kazala je izjavila je senior direktorka Ljudskih resursa u Hemofarm grupi Irina Skitjajeva.

Hemofarm je jedna od osam kompanija koja je dobila ovo priznanje u Srbiji, jedna od dve u Bosni i Hercegovini, i jedina u Crnoj Gori.

Generalni direktor organizacije Top Employers instituta David Plink je istakao da su ovogodišnji dobitnici priznanja uvek pokazivali da brinu o razvoju i dobrobiti svojih zaposlenih i da oni time kolektivno obogaćuju tržište rada.

Priznanje “Najbolji poslodavac” (Top Employer) jedno je od najznačajnijih priznanja u oblasti ljudskih resursa koje se dodeljuje kompanijama koje ispunjavaju stroge svetske standarde u odnosu prema svojim zaposlenima.

Osnovan pre više od 30 godina, Top Employers Institute je sertifikovao 2.053 kompanije iz 121 zemlje/regiona.

Sertifikovani Najbolji poslodavci imaju pozitivan uticaj na živote više od 9,5 miliona zaposlenih na globalnom nivou.

Beta

Tags
Back to top button