Serije Telekoma Srbija nagrađene na 28. Sarajevo Film Festivalu – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Serije Telekoma Srbija nagrađene na 28. Sarajevo Film Festivalu

Osvajanjem nagrada na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu, kompanija Telekom Srbija dobila je još jednu potvrdu kvaliteta iz regiona kada je reč o produkciji serijskog i filmskog sadržaja.

Zanimljivost sadržaja Telekoma Srbija prepoznata je i kroz čak 27 nominacija u različitim kategorijama, a regionalni produkcijski lider predstavio je i svoje buduće projekte koji su oduševili publiku.

„Telekom Srbija nastavlja misiju internacionalizacije svojih serija i popularizacije domaće kinematografije. Činjenica da kreiramo serije koje su gledane na pet kontinenata daje nam vetar u leđa da budemo još bolji i kreativniji i da svake godine pomeramo granice kvaliteta produkcije promovišući tako naš region kao plodno tlo za stvaranje kvalitetnog sadržaja”, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Za Srce Sarajeva, nagradu festivala, bilo je nominovano čak sedam projekata Telekoma Srbija u svim kategorijama – „Besa 2“, „Ubice moga oca 5“, „Čudne ljubavi“, „Blok 27“, „Složna braća 2“, „Močvara 2“ i „Crna svadba“. Najveći broj nominacija, u do sada najjačoj konkurenciji, samo je jedna od potvrda najvišeg kvaliteta produkcije Telekoma Srbija.

Telekom Srbija nastavlja sa proizvodnjom vrhunskog sadržaja, pa su predstavnice ove kompanije Marina Garović i Jasmina Lakobrija sa autorima serija predstavile neke od budućih projekata produkcije Telekoma Srbija, kao što su serije „Volja sinovljeva“, „Bunar“, „Šetnja sa lavom“, „Poseta“, „Pasjača“ i „Nemirni“. Pozitivne reakcije publike nedvosmisleno ukazuju da sa nestrpljenjem očekuju nove projekte i da će u budućnosti možda neki od njih biti glavni pretendenti za nagrade ovog festivala.

Dvadesetosmi po redu Sarajevo Film Festival i ove godine je okupio najuspešnije predstavnike filmske industrije iz regiona i sveta, u cilju međunarodne promocije regionalnih filmova, talenata i budućih projekata. Tokom osam dana trajanja festivala, više stotina medijskih i televizijskih stručnjaka i kritičara svedočilo je velikom uspehu produkcijske kuće Telekoma Srbija i uživalo u najnovijim dostignućima regionalne i svetske kinematografije.

 

Tags
Back to top button