Kompanija iz Srbije prodaje stanove i za kriptovalute – Bankar.rs
ANALIZEFOREXKRIPTOVALUTESVE VESTI

Kompanija iz Srbije prodaje stanove i za kriptovalute

Iz stambenog kompleksa u Zemunu “Dunavska trilogija” najavili su ovih dana mogućnost kupovine stanova kriptovalutama.
Reč je kako je navedeno, o potpuno sigurnoj transakciji bez provizije na berzi, a ova najava izazvala je veliko interesovanje i pažnju potencijalnih kupaca.

Predrag Milisavljević iz Dunavske trilogije kaže za BIZLife portal da su se sa porastom popularnosti kriptovaluta, u svetu i kod nas, i donošenjem Zakona o digitalnoj imovini, stvorili uslovi za ovakav vid ponude, odnosno kupovinu stana u ovom naselju kriptovalutama.

“Verujemo da je ovakva ponuda na tržištu posebna i da će privući nove potencijalne kupce i istaknuti već jedinstven stambeni projekat. Kupci stanova u ovom kompleksu pripadaju mlađoj generaciji, koja je veoma dobro upoznata sa novim trendovima i koja kupovinom stana želi da reši jedno od glavnih pitanja – krov nad glavom”, navodi Milisavljević.

Kada je reč o tome kako će u praksi izgledati kupovina stanova kriptovalutama, on objašnjava da će se postupak odvijati u skladu sa zakonskom regulativom.

“Imajući u vidu da propisi ne dozovljavaju da pravno lice primi kriptovalute od fizičkih lica, uspostavili smo saradnju sa jednom od najvećih menjačnica kriptovaluta na našem tržištu. U želji da postupak i procedura kupovine stana u luksuznom stambenom naselju Dunavska trilogija za kriptovalute budu što jednostavniji i efikasniji kupcima stanova omogućeno je da se konverzija valuta, kojima se trguje preko menjačnice sa kojom imamo uspostavljenu saradnju, izvrši bez provizije”, objašnjava.

Na ovaj način investitorima koji ulažu u kriptovalute, omogućeno je da na jednostavan i efikasan način izvrše konverziju jednog oblika imovine u drugi, uz veliki nivo sigurnosti, ističe.

Potencijalnim kupcima koji žele da kupe stan u Dunavskoj trilogiji, na ovaj način, u ponudi su svi slobodni stanovi.

Kaže i da je za kratko vreme, od kada su krenuli sa promovisanjem ovakvog načina kupovine stana u naselju Dunavska trilogija, zabeleženo veliko interesovanje potencijalnih kupaca.

Veoma smo zadovoljni reakcijom, naš prodajni tim je imao značajan broj upita potencijalnih kupaca koji je želeo da se informiše kupovini stana kriptovalutama, dodaje Milisavljević.

Bez obzira na to što je tržište kriptovaluta podložno promenama, on navodi da je velika volatilnost tržišta kriptovaluta upravo jedan od razloga zašto su izašli sa ovakvom ponudom.

“Želeli smo da omogućimo investitorima u kriptovalute mogućnost da svoj portfolio izbalansiraju i u njega uvrste imovinu koju karakteriše stabilnost i sigurnost”, dodaje sagovornik BIZLife portala.

Izvor: BIZLIfe

Tags
Back to top button