Pi Network dobio Pi Novčanik, a BEE Network prešao cifru od 10 miliona korisnika – Bankar.rs
ANALIZEKRIPTOVALUTESVE VESTI

Pi Network dobio Pi Novčanik, a BEE Network prešao cifru od 10 miliona korisnika

Pi Network je konačno dobio Pi Novčanik, koji ima 100 test novčića, koji će služiti za edukaciju korisnika Pi mreže i sa kojim će moći da testiraju transakcije jedni ka drugima. Ovi Pi novčići služe samo za potrebe testiranja i posle toga će se izbrisati.

“Ovo je dobra prilika za osobe koje zanima kripto-svet da imaju besplatnu edukaciju na ovu temu, jer Pi Network novčići su za sada besplatni, a krajem godine se očekuje izlazak na glavni MAINNET koji će ujedno predstavljati prekretnicu u razvoju ove mreže i ozvaničiti ulazak u završnu fazu razvoja”, kaže Goran Antić.

Trebalo bi napomenuti da je test novčanik za sada privilegija onih koji imaju umrežen računar na Pi mrežu kao Node (čvorište), ali se za par dana očekuje i Pi Novčanik i za glavnu mobilnu aplikaciju.

Podsetimo, Pi Network je prva mreža preko koje je moguće “rudarenje” Pi novčića samo uz pomoć mobilnog telefona i to bez utroška interneta i baterije.

Pi mreža trenutno ima preko 15 miliona aktivnih korisnika i oko 80.000 instaliranih čvorišta. Postoji sajt preko kojeg je moguća dalja edukacija, kao i pričaonica sa veoma uslužnim moderatorima na maternjem jeziku, koji imaju rešenja za svaki potencijalni problem sakojim se suočite.

“Mobilnu aplikaciju možete pronaći preko Google Play-a i Apple Store-a kao Pi Network, a možete iskoristiti moj pozivni kod: goran1980antic, za ulaz na mrežu”, kaže Antić.

BEE Network prešao cifru od 10 miliona korisnika

BEE Network je pre samo dva dana prešao cifru od 10 miliona korisnika i to za samo 17 nedelja od inicijalnog starta mreže. Kako je ova mreža u veoma ranoj fazi, tek predstoji kalibracija mreže i postavke oko buduće verifikacije naloga, ali s obzirom na to da je i ovde još uvek besplatna podela tokena, možete ih koristiti u edukativne svrhe i pritom se zabavljati i umrežiti sa prijateljima.

U samoj aplikaciji je moguće videti po regionu kome pripadate, rang listu 50 najboljih naloga, kao i globalno, a takođe je moguće videti iz koje zemlje ima najviše članova.

“Takođe i ovu aplikaciju možete pronaći preko Google Playa i Apple Store-a kao Pi Network, a možete iskoristiti moj pozivni kod: goranantic, za ulaz na mrežu”, dodaje Antić.

Izvor: eKapija

Tags
Back to top button