Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu: MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu: MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Lider na polju telekomunikacija u Jugoistočnoj Evropi, Telekom Srbija grupa, nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi.

Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim evropskim tržištima.

Kompanija MTEL Nemačka u svojim novootvorenim prodajnim mestima korisnicima nudi jedinstvene usluge mobilne telefonije (pripejd i postpejd) i televizije, koncipirane tako da zadovolje sve potrebe modernog korisnika, i to sa vrlo konkurentnom cenom i posebnim povoljnostima.

“Nakon Austrije i Švajcarske u kojima kompanija MTEL sa velikim uspehom posluje godinama unazad, tržište Nemačke je bio sledeći logični korak. Napravili smo jedinstvenu uslugu atraktivnu za sve stanovnike Nemačke, posebno uvažavajući brojnu dijasporu sa prostora bivše Jugoslavije koja ovde živi, ali i dijaspore drugih zemalja”, istakao je generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, i dodao:

 

“Naša očekivanja na nemačkom tržištu su velika, pre svega imajući u vidu kvalitet usluga koje nudimo korisnicima, što ne bi bilo moguće bez sjajne saradnje sa našim partnerima iz Vodafona, na čemu bih im se zahvalio ovom prilikom. Ovo su nova dva prodajna mesta, a do kraja godine će ih biti ukupno 30 širom Nemačke, a ja bih pozvao sve zainteresovane da posete naše poslovnice, uvere se u kvalitet usluga i postanu naši korisnici”.

 

Govoreći o saradnji kompanija Vodafon i MTEL Nemačka, direktorka za tehniku Vodafona, Tanja Rihter, izjavila je da se raduje saradnji.

“Korisnici MTEL-a dobijaju pristup auto-putu mobilnog interneta koji pruža visoke brzine prenosa podataka i dovoljno kapaciteta za digitalni svakodnevni život. Zahvaljujući stalnom proširenju mreže, Vodafonova LTE mreža dostupna je za više od 99 odsto ljudi”, rekla je ona.

Pažljivo kreirana ponuda za korisnike koji žive i rade u Nemačkoj, a poreklom su sa naših prostora, odlikuje se nemačkim kvalitetom na koji su oni navikli, ali nudi i brojne povoljnosti koje u njihove domove i svakodnevni život donose bolju povezanost sa zavičajem.

“U domenu mobilne telefonije važno je istaći da korisnici MTEL Nemačka neće menjati svoj postojeći broj, a postajući deo jedinstvene MTEL zone razgovori sa rodbinom i prijateljima u MTEL mrežama u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, kao i mts mreži u Srbiji, biće im besplatni u okviru odabranog paketa”, izjavio je generalni direktor MTEL Nemačka Stefan Božić.

Govoreći o ponudi televizijskog sadržaja MTEL televizije, Božić je dodao: “Našu ponudu karakterišu kvalitet i raznovrsnost. Najgledaniji kanali iz regiona bivše Jugoslavije, najbolji sport i najatraktivniji serijski i filmski program na jeziku koji svi razumemo. Takođe, korisnička podrška je na našem jeziku, što mnogim korisnicima olakšava komunikaciju”.

Pored poslovnica u Dizeldorfu i Menhengladbahu, MTEL Nemačka je otvorila i prodajno mesto u Minhenu, a uskoro se očekuje i otvaranje poslovnice u Bohumu.

Takođe, usluge MTEL Nemačka su dostupne putem sajta www.mtelgermany.de/sr i preko razgranate mreže distributera poput Lekerlanda, koji obuhvata Nemačku poštu, najveći deo benzinskih pumpi (OMW,ENI) i veliki broj kioska/trafika širom zemlje.

Tekst: Euronews Srbija

video i foto: Tanjug

Tags
Back to top button