Milenijum osiguranje: Želja nam je da pružimo podršku u razvoju mladih vaterpolista, ali i vaterpolo sporta uopšteno – Bankar.rs
ANALIZEOSIGURANJESLIDERSVE VESTI

Milenijum osiguranje: Želja nam je da pružimo podršku u razvoju mladih vaterpolista, ali i vaterpolo sporta uopšteno

Milenijum osiguranje ostaje na mestu zlatnog sponzora Vaterpolo kluba Zemun drugu godinu za redom, sa željom da podrži ovaj klub da nastavi da napreduje i da se u najjaćem takmičenju u Srbiji, u predstojećoj Super ligi, ravnopravno takmiči sa svim najjačim klubovima u zemlji.

„Sa velikim zadovoljstvom nastavljamo saradnju sa Vaterpolo klubom Zemun, koju smo započeli prošle godine u ovo vreme. Želja nam je da pružimo dalju podršku u razvoju mladih vaterpolista, ali i vaterpolo sporta uopšteno, kao jednog od najpopularnijih sportova kod nas. Verujemo da im naša potpora, kao zlatnog sponzora, u tome pomaže“, rekao je predsednik Izvršnog odbora Milenijum osiguranja, Ljubiša Veljković.

Vaterpolo klub Zemun u predstojećoj sezoni takmičiće se u Super ligi Srbije, u kojoj pre svega ima ambiciju da bude stabilan u visokom društvu, kako ističe predsednik Vaterpolo kluba, Zemun Petar Đukić

Milenijum osiguranje se tokom punih 28 godina svog poslovanja na tržištu Srbije dokazalo kao kompanija koja ulaže u projekte korporativne društvene odgovornosti. U narednom periodu ostaje snažan fokus na aktivni doprinos razvoju i dobrobiti zajednice u kojoj posluje.

Tags
Back to top button