Ninamedia proslavila 18 godina uspešnog poslovanja – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Ninamedia proslavila 18 godina uspešnog poslovanja

Kompanija „Ninamedia“ proslavila je 18 godina postojanja i uspešnog poslovanja u četvrtak, 28. novembra u event centru „Just & Lobby“ u Beogradu.

Iako hronološki gledano postaje punoletna, kompanija “Ninamedia” već godinama unazad dokazuje svoju zrelost, pa je i ove poslovne godine potvrdila svoj status lidera u praćenju i distribuciji medijskih sadržaja u Srbiji i regionu.

Tradicionalna proslava organizovana je tematski, u znaku punoletstva kompanije, što je simbolično trebalo da obeleži sazrevanje jedne ideje, koja prati stvaranje uspešnog poslovnog tima i novih formula uspeha NIMMA HUB – a, jedinstvenog poslovnog čvorišta, koje je nastalo u saradnji sa partnerskim kompanijma, a koje nudi inovativan, integrisan i zaokružen pristup tržištu informacija i komunikacija.

Osnivač i vlasnik kompanije „Ninamedia“, Dragan Radić, osvrnuo se na prethodnih 18 godina postojanja, tokom kojih je ova firma sazrela u svakom smislu: „Koliko smo mladi, sam čovek to zna pa bude naivan kada se raduje svom osamnaestom rođendanu, potpuno nesvestan da od tog trenutka postaje odgovoran za svoje postupke – ali sa firmama je drugačije. „Ninamedia” je od svog osnivanja bila odgovorna prema svojim zaposlenima, svojim dobavljačima ali ono sto je najvažnije, prema svojim klijentima i partnerima. Odgovornost nas nije ograničila, nego otvorila nove mogućnosti.”

Voditelj programa, Slavko Beleslin, podsetio je sve zvanice na to da tokom ovih 18 godina, kompanija „Ninamedia” nije posustala po pitanju napredovanja, inovacija i ulaganja, kao i da je posvećenost i istrajnost ključ uspeha dugovečnosti poslovanja.

Nekoliko stotina gostiju uživalo je u nastupu LepeBrene, a rođendanska proslava trajala je do ranih jutarnjih sati.

 

Tags
Back to top button