Đuran: Uskoro najmoderniji show room u fabrici akumulatora Black horse – Bankar.rs
KOMPANIJESVE VESTI

Đuran: Uskoro najmoderniji show room u fabrici akumulatora Black horse

Nakon otvaranja savremene upravne zgrade u fabrici Black Horse, direktorka Darinka Đuran najavila je otvaranje savremenog show room-a po ugledu na najbolje kompanije akumulatora.

U show room-u će, kako je navela za Bankar.rs, biti izložen celokupan asortiman nove fabrike akumulatora Black Horse – Black Horse, Asian Horse i Tesla preminum energy. Biće izloženi svi tipovi navedenih brendova sa katalozima a uz prisustvo menadžera prodaje potencijalni kupci biće u mogućnosti da se upoznaju sa kvalitetom i performansama akumulatora.

Prema rečima generalne direktorke tokom naredne nedelje biće pozvani svi ugledni privrednici, poljoprivrednici, kao i autoindustrija da se na licu mesta uz prisustvo celokupnog top menadžmenta uvere u kvalitet sada “novog-starog” Black Horsa.

Kako se pohvalila Đuran, već su počeli da se javljaju stari kupci i korisnici akumulatora koji su već imali iskustva sa njima i ostali zadovoljni.

Pored navedenog novi menadžment Black Horsa paralelno je započeo aktivnosti na ponovnom otvaranju maloprodaje u centru grada jer im je, kako kažu, krajnji cilj da i građani mogu da posete i kupe njihove akumulatore.

Tags
Back to top button