Uručena najvrednija nagrada Vojvođanske banke – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Uručena najvrednija nagrada Vojvođanske banke

Glavna nagrada takmičenja Vojvođanske banke Nagradna Fiesta automobil marke Ford Fiesta juče je svečano uručena Zoranu Stojčevskom iz Beograda. Nenad Bungin, član Izvršnog odbora Vojvođanske banke, uručio je pobedniku ovaj automobil, inače, do sada najvredniju nagradu koju je Banka uručnila nekom svom klijentu.

Tokom novembra i decembra 2018. godine sprovedeno je nagradno takmičenje Vojvođanske banke za sve klijente koji su korisnici Visa i Master kreditnih kartica. Od skoro 21.000 korisnika izabran je pobednik najvrednije nagrade na osnovu najvećeg broja transakcija.

Prilikom uručenja glavne nagrade poseban skeč za sve prisutne su izveli glumci ekipe „Državni posao“.

„Izuzetno mi je drago što se odazvao veliki broj klijenata, njih 21.000 je učestvovalo u našem nagradnom takmičenju, a glavnom pobedniku Zoranu želim bar isto toliko pređenih kilometara u ovoj godini za početak. Polazna tačka u osmišljavanju svih aktivnosti su nam najpre zadovoljstvo klijenta i briga o njihovim životnim potrebama, čime smo se rukovodili i tokom ovog takmičenja. Usmerenost na klijenta, kvalitet proizvoda i usluga predstavlja imperativ u poslovanju za naredni period, a predstojećom integracijom Vojvođanske banke i OTP banke naši klijenti će imati na raspolaganju veću mrežu filijala, bolji servis i unapređeno korisničko iskustvo“, rekao je prilikom dodele nagrada Nenad Bungin, član Izvršnog odbora i direktor funkcija Upravljanje mrežom i Proizvodi i segmenti stanovništva Vojvođanske banke.

U samom takmičenju pravo učešća imali su klijenti Vojvođanske banke, koji su koristeći VISA „moja“, VISA olimpijsku ili Mastercard Gold kreditnu karticu, tokom novembra i decembra 2018. u Srbiji ili u inostranstvu, kao i putem interneta, obavili transakciju u najmanjem iznosu od 2.000 dinara. Klijenti Banke sa najvećim brojem realizovanih transakcija su u takmičenju osvojili još dve vredne nagrade, uključujući IKEA vaučer za opremanje stana u iznosu od 3.000 evra koji je osvojio Stanče Rakić iz Niša i Kontiki vaučer za putovanje po izboru u iznosu od 2.500 evra koji je osvojio Luka Đorđević iz Beograda. Pored dobitnika glavnih nagrada, još 100 učesnika u takmičenju Nagradna Fiesta osvojilo je vaučere za kupovinu u Mercator S supermarketima u iznosu od 10.000 din.

Tags
Back to top button