Bojan Kekić dobitnik nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“ za najboljeg bankara – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Bojan Kekić dobitnik nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“ za najboljeg bankara

Predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica, mr Bojan Kekić, dobitnik je nacionalnog priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ u kategoriji „Najbolji bankar“.

Priznanje je dodeljeno na svečanosti u Matici srpskoj u Novom Sadu, u okviru projekta „Put ka vrhu“, koji uz logističku podršku Privredne komore Srbije, realizuju univerzitet u Novom Sadu, Beogradski univerzitet i Media Invent.

Zahvalivši se na prestižnom priznanju, Bojan Kekić je rekao da je nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“ veliki podstrek za njega lično, kao i za ceo tim saradnika i oko 2.000 zaposlenih, koji su prethodnih godina uspeli da stabilizuju Banku Poštanska štedionica, koja je u 2017. godini krenula u ekspanziju.

Bojan Kekić postavljen je za člana IO Banke Poštanska štedionica u decembru 2014. godine, a od novembra 2016. preuzeo je funkciju predsednika IO. Tokom 2017. godine Banka je pokrila celokupan iskazan gubitak u 2016. godini i postigla značajne rezultate u sferi modernizacije poslovanja.

Doprineo je, kako je između ostalog obrazloženo, širenju poslovne mreže Banke koju sada čini 165 organizacionih jedinica, čime se Banka Poštanska štedionica, kao finansijska institucija strateški orijentisana ka poslovanju sa stanovništvom, svrstala u red poslovnih banaka sa najrazgranatijom mrežom ekspozitura i filijala na teritoriji Republike Srbije.

Tags
Back to top button