Direktna banka i ove godine na Sajmu automobila u Beogradu sa promotivnim uslovima auto kredita PR tekst – Bankar.rs
KreditiSVE VESTI

Direktna banka i ove godine na Sajmu automobila u Beogradu sa promotivnim uslovima auto kredita PR tekst

Na ovogodišnjem Sajmu automobila, koji se održava do srede 28. marta, jednu od najkonkurentnijih ponuda za građane nudi Direktna banka. Zainteresovani mogu da podnesu zahtev za auto kredit direktno na štandu banke u Hali 4 Beogradskog sajma, samo uz važeću ličnu kartu.

Pored prepoznatljivo povoljne kamate, auto krediti Direktne banke odobravaju se bez troškova održavanja kreditne partije, bez žiranata, bez prenosa plate, kao i bez obaveznog kasko osiguranja za sve iznose kredita.

Povoljna kamata i odobrenje kredita bez troškova održavanja kreditne partije

Takođe, banka je u saradnji sa svojim poslovnim partnerima pripremila i specijalne uslove auto kredita sa 0 odsto kamate za kupovinu određenih modela Citroën i Ford novih vozila.

Pored finansiranja kupovine novih vozila na Sajmu, standardna ponuda banke obuhvata i kreditiranje polovnih automobila. Veliki broj placeva već ima potpisan ugovor sa Direktnom bankom, pa se kao i kod novih automobila kompletan proces može obaviti na prodajnim mestima partnera banke. Posebno interesantan kreditni proizvod je auto kredit za kupovinu polovnih automobila od fizičkih lica, koji uz veoma jednostavnu i brzu proceduru, u bilo kojoj ekspozituri Direktne banke, fizička lica mogu izvršiti finansiranje kupovine polovnog automobila od drugog fizičkog lica.

Dodatno, i nakon završetka sajamske manifestacije, svi građani će moći da podnesu zahtev za auto kredit za kupovinu novih vozila, pod specijalnim sajamskim promotivnim uslovima čak do 31. maja u okviru svih poslovnica Direktne banke širom zemlje.

Tags
Back to top button