Radno vreme banaka tokom praznika – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Radno vreme banaka tokom praznika

Banca Intesa će predstojeće Sretenje – Dan državnosti Srbije obeležiti neradno. Ekspoziture banke neće raditi u četvrtak 15. i petak 16. februara 2018. godine, a prvi radni dan nakon praznika je ponedeljak, 19. februar 2018. godine.

Tokom praznika klijenti mogu da koriste bankomate za podizanje novca, kao i E-banking terminale koji im omogućavaju da izvrše bilo koje plaćanje sa svog tekućeg računa bez naknade, provere stanje ili odštampaju izvode po računima i kreditnim karticama. Lokacije bankomata i ekspozitura sa E-banking terminalima možete pronaći na interaktivnoj mapi.

Takođe, govorni automat za upite stanja, kursnu listu i druge informacije (011 310 88 88) i Korisnički servis za platne kartice (011 30 10 160) biće dostupni 24 časa, a klijentima su na raspolaganju i elektronski servisi Banca Intesa – Intesa Mobi i Intesa On-line, putem kojih mogu da obave plaćanja, prenos sredstava, kao i menjačke poslove.

 Societe Generale

Povodom obeležavanja Dana državnosti, u četvrtak, 15.02.2018. i u petak, 16.02.2018. godine Banka neće raditi.

Tokom ovih dana, svi dinarski nalozi inicirani putem naših aplikacija za elektronsko bankarstvo ka računima Societe Generale banke kao i menjačke transakcije biće odmah procesuirani, dok će nalozi ka računima drugih banaka biti realizovani prvog sledećeg radnog dana Banke, 19.02.2018. godine.

Vreme prijema i obrade naloga za devizni platni promet na dan 14.02.2018. godine:

  1. Za papirne naloge – do 12:00 časova
  2. Za elektronske naloge – do 13:00 časova

Nalozi primljeni nakon propisanog vremena biće izvršeni prvog radnog dana posle praznika, 19.02.2018. godine.

Nakon praznika, Banka će raditi prema redovnom rasporedu.

 Raiffeisen banka

Radno vreme filijala tokom Dana državnosti Republike Srbije.

  • četvrtak 15.02. – neradni dan za sve filijale i ekspoziture osim za filijale koje se nalaze u TC Merkator (Novi Beograd), Ušće i Rakovica, koje će raditi uobičajeno radno vreme
  • petak 16.02. –  neradni dan za sve filijale i ekspoziture osim za filijale koje se nalaze u TC Merkator (Novi Beograd), Ušće i Rakovica, koje će raditi uobičajeno radno vreme
  • subota 17.02. – standardno radno vreme za sve filijale i ekspoziture koje inače rade subotom.

Za sve dodatne informacije, pozovite Kontakt centar Raiffeisen banke putem besplatnog telefonskog broja 0800/111-000.

Komercijalna banka

U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, zbog obeležavanja Dana državnosti Republike Srbije, ekspoziture Komercijalne banke neće raditi u četvrtak i petak, 15. i 16. februara 2018. godine. Ekspozitura u TC Delta City će raditi po svom redovnom radnom vremenu.

Za vreme praznika klijentima će na raspolaganju neprestano biti 270 bankomata, kao i svi on-line servisi.

Vojvođanska banka

Filijale i ekspoziture Vojvođanske banke neće raditi 15. i 16.  februara, kada se praznuje Sretenje – Dan državnosti. Tokom praznika će vam na raspolaganju biti dostupni naši bankomati 24h. Najbliži bankomat možete pronaći na našem sajtu u delu Mreža.

Sberbank

Ekspoziture u okviru poslovne mreže Sberbank Srbija neće raditi 15. i 16.02.2018. godine zbog predstojećih praznika.

Radno vreme Kontakt centra ostaje nepromenjeno.

Servise elektronskog i mobilnog bankarstva moći ćete nesmetano da koristite tokom praznika.

Srećni praznici!

 

Tags
Back to top button