Atletski savez uručio zahvalnicu Komercijalnoj banci – Bankar.rs
Društvena odgovornost

Atletski savez uručio zahvalnicu Komercijalnoj banci

Atletski savez Srbije uručio je zahvalnicu Komercijalnoj banci za izuzetan doprinos i saradnju tokom prošle godine koju je obeležilo Evropsko dvoransko prvenstvo u Beogradu, Balkanski šampionat, kao i Svetsko prvenstvo u Londonu.

Zahvalnicu je primio član Izvršnog odbora Komercijalne banke Dejan Tešić koji je, takođe, uručio i specijalnu nagradu-plaketu Ivani Španović, koja je proglašena za najuspešniju atletičarku Srbije u 2017. godini.

Komercijalnu banku i Atletski savez Srbije karakterišu višegodišnji iskreni, partnerski i prijateljski odnosi. Komercijalna banka je, među prvima, prepoznala ulogu i značaj atletskog sporta u Srbiji, ali i atletske talente koji danas širom planete pronose slavu Srbije.

Atletski savez Srbije je, sa svoje strane,  u toku kvalitetne četvorogodišnje saradnje sa Komercijalnom bankom, uspeo da srpsku atletiku pozicionira na pobednička postolja svih evropskih i svetskih atletskih takmičenja.

Ova saradnja će ove godine biti još snažnija, posebno u svetlu naših velikih očekivanja pred Letnje olimpijske igre u Tokiju 2020, gde se priželjkuju dobri rezultati naših atletičara.

Tags
Back to top button