AIK Banka proglašena za najbolju banku u Srbiji – Bankar.rs
DOMAĆE BANKE

AIK Banka proglašena za najbolju banku u Srbiji

Drugu godinu za redom prestižni britanski ekonomski magazin INTERNATIONAL BANKER, u okviru svojih nagrada BANKING AWARDS, dodijelio je AIK Banci dva priznanja: za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najbolje pružanje korisničkih usluga u Istočnoj Evropi.

Konačna odluka doneta je na osnovu analize svih činilaca koji su potvrdili da je AIK Banka a.d. Beograd ostvarila dobre poslovne rezultate, kontinuiranim investicijama i inovacijama, poštujući visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažavajući svoje poslovne partnere, klijente i potrošače, pokazujući ekološku svest i brigu o zaštiti životne sredine, vodeći računa o širim društvenim interesima.

Ova renomirana priznanja su potvrda primene naše poslovne strategije, uspešnosti i regionalne prepoznatljivosti. Nastojaću da i u budućnosti, uz pomoć tima AIK Banke, opravdam ova velika priznanja“, izjavila je Jelena Galić, predsednica Izvršnog odbora AIK Banke, povodom dobijanja ovih priznanja.

Stručni žiri koji čine ekonomski stručnjaci i top menadžeri svetskih kompanija dodelili su AIK Banci najviše glasova u ove dve kategorije. Kao domaća banka sa jakom kapitalnom bazom, AIK Banka u fokus svog poslovanja stavlja efikasnost, što predstavlja osnovnu prednost u odnosu na konkurenciju. AIK Banka, kao banka sa jakom kapitalnom osnovom, ima potencijal da u ovim procesima zauzme aktivnu i odgovornu ulogu, sa ciljem da dalje unapredi svoju tržišnu poziciju i poslovne performanse.

AIK Banka je prepoznata kao pouzdan partner velikom broju građana i privrednika, a pored toga što zauzima jednu od vodećih pozicija po broju klijenata, ona je i lider po adekvatnosti kapitala bankarskog sistema Srbije.

Back to top button