Donacija Piraeus Leasinga Crvenom krstu – Bankar.rs
DOMAĆE BANKE

Donacija Piraeus Leasinga Crvenom krstu

Piraeus Leasing d.o.o. Beograd donirao je Crvenom krstu Srbije 50 tona konzervirane hrane, kako bi pomogao ovoj organizaciji da zadovolji potrebe svojih korisnika čiji se broj povećava za vreme zimskih praznika. Predsednik Izvršnog odbora Piraeus lizinga, Goran Marković naglasio je da će ova donacija pomoći Crvenom krstu Srbije da omogući normalno funkcionisanje narodnih kuhinja i da pruži pomoć ugroženim članovima zajednice.

“Proteklih godina sarađivali smo sa mnogim organizacijama koje brinu o onima kojima je potrebna pomoć zajednice. Naše korporativne vrednosti utemeljene su na učešću u aktivnostima koje donose dobrobit okruženju u kojoj poslujemo i nastavićemo, shodno našim mogućnostima, da doprinosimo humanitarnim akcijama”, naveo je Marković.

Donacija Crvenom krstu je jedna u nizu humanih akcija Piraeus bankarske grupe u Srbiji i njenih zaposlenih kojima nastoje da predstojeće praznike učine podjednako lepim za svu decu. Krajem godine Banka će tradicionalno, slatkim paketićima, obradovati mališane u jednoj od ustanova koja brine o deci bez roditeljskog staranja.

Tags
Back to top button