Keš krediti Telenor banke uz najnižu kamatnu stopu – Bankar.rs
DOMAĆE BANKEKrediti

Keš krediti Telenor banke uz najnižu kamatnu stopu

Telenor banka je pripremila posebnu ponudu za predstojeće praznike – gotovinske kredite s najnižom kamatnom stopom na tržištu od 9 odsto, za period otplate od 13 do 36 meseci.

Gotovinski krediti Telenor banke mogu da se koriste i za refinansiranje, dok za njih ne postoje dodatni troškovi poput kreditnog biroa, administriranja kredita, troška obrade ili naknade za menice. Korisnici imaju jasan uvid u stvarnu cenu kredita, pošto su efektivna i nominalna kamatna stopa izjednačene.

„Našim korisnicima smo omogućili posebnu kamatnu stopu od 9 odsto do 28. februara, i ona je najniža na tržištu. Dodatna prednost naših keš kredita je što nemamo nikakvih dodatnih troškova koje druge banke naplaćuju. Primera radi, na iznos kredita od 300,000 RSD troškovi odobravanja od 2 odsto iznosili bi 6,000 RSD. Naši korisnici dobijaju 300,000 RSD, dok uz trošak odobravanja korisnik na kraju dobije 294,000 RSD“, kaže Miloš Polovina, V.D. marketing direktora Telenor banke.

S novom ponudom, koja traje do krajafebruara, kamatna stopa za duže periode otplate je među najpovoljnijim na tržištu. Za ročnost kredita od 37 do 84 meseci, kamata je 6,6 odsto plus šestomesečni belibor. Zahtev za kredit može da se podnese jednostavno, putem onlajn aplikacije, bez potrebe za odlaskom u Telenor prodavnicu, dok odobreni kredit od sada može i da se prihvati putem mobilne aplikacije.

Tags
Back to top button