AIK Banka donirala opremu ustanovama u Jagodini i Paraćinu – Bankar.rs
Društvena odgovornost

AIK Banka donirala opremu ustanovama u Jagodini i Paraćinu

AIK Banka je donirala računarsku opremu i nameštaj zdravstvenim i školskim ustanovama u Jagodini i Paraćinu, sa ciljem da onima koji borave u ovim ustanovama obezbedi bolje uslove rada i života.

Ustanove kojima je AIK Banka donirala računarsku opremu i nameštaj su OŠ Boško Đuričić iz Jagodine, Savez penzionera Srbije – Udruženje penzionera grada Jagodine, EGŠ Nikola Tesla Paraćin i Nezavisni sindikat policije – sindikalna grupa Paraćin.

„Zadovoljstvo nam je što smo u prilici da kroz ovu donaciju pružimo podršku i obezbedimo bolje uslove rada jednom broju zdravstvenih i školskih ustanova u Jagodini i Paraćinu. AIK Banka, kao društveno odgovorna institucija, redovno pomaže brojne ustanove i institucije kojima je pomoć zaista neophodna, istrajavajući dugi niz godina u nameri da dobročinstvom motiviše i druge pojedince i kompanije da se odluče na iste ili slične korake.“, izjavio je Vladica Rakić, šef ekspoziture Paraćin.

AIK Banka predstavlja društveno odgovornu instituciju koja vodi računa o unapređenju života šire društvene zajednice pružajući svesrdnu pomoć onima kojima je najpotrebnija. Predstavljajući snažan oslonac razvoju lokalne zajednice, AIK Banka doprinosi boljem kvalitetu života, koji se ogleda u kontinuiranim inovacijama i ulaganjima, pokazivanju ekološke svesti i brige o zaštiti životne sredine.

Tags
Back to top button