Ocena Global Finance magazina: Raiffeisen banka najbolja u BiH – Bankar.rs
INOSTRANE BANKE

Ocena Global Finance magazina: Raiffeisen banka najbolja u BiH

„Nagrada renomiranog magazina „Global Finance“ je za nas izuzetno značajna obzirom da predstavlja dodatnu potvrdu ispravnosti i uspešnosti naše poslovne strategije. Klijenti, prihvaćanjem nove tehnologije, menjaju i željeni način komunikacije sa Bankom, stoga kontinuirano nastojimo pratiti ove trendove i ići u korak sa digitalnim dobom u kojem živimo. Među prvim smo bankama na tržištu koja je klijentima ponudila brojne inovativne finansijske proizvode, a s ciljem pojednostavljenja komunikacije i poslovanja sa Bankom“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsednik Uprave Raiffeisen banke.

On je dodao: „Ovakvu orjentaciju, uz maksimalnu posvećenost kvalitetu usluga koje nudimo, ćemo nastaviti i u predstojećem periodu, pri čemu želim podsetiti da smo početkom ove godine našim klijentima omogućili razmenu informacija s Bankom i putem Raiffeisen Viber Chata.“

Pored prestižne titule koju je dodelio Raiffeisen banci u Bosni i Hercegovini, “Global Finance” je proglasio Raiffeisen Bank International AG (RBI) “Najboljom bankom u Srednjoj i Istočnoj Evropi” u okviru dodjele nagrada “Najbolje svetske banke za 2017. godinu”. Renomirani finansijski magazin dodelio je ovu prestižnu regionalnu nagradu RBI-u jedanaesti put u poslednjih 14 godina.

“Nagrada za ‘Najbolju banku u Srednjoj i Istočnoj Evropi’ je istovremeno i čast i obaveza da nastavimo pružati kvalitet te prvoklasne usluge i proizvode širom regiona”, izjavio je Johann Strobl, generalni direktor RBI-a.

“Ova nagrada takođe odražava našu dobru stratešku poziciju i učinak, uključujući poboljšan kvalitet naše imovine i bolje koeficijente kapitala.”

Dodatno, Raiffeisen banci u BiH u ovoj godini dodeljena su i tri priznanja Sarajevkse berze: srebrena plaketa za „Ukupni ostvareni promet“ i „Ostvareni promet u trgovanju obveznicama“, te bronzana plaketa za „Ostvareni broj transakcija“.

Tags
Back to top button