Još sigurnije online plaćanje karticama NLB Banke – Bankar.rs
DOMAĆE BANKEPlatne kartice

Još sigurnije online plaćanje karticama NLB Banke

NLB Banka Beograd je svojim klijentima korisnicima Visa platnih kartica omogućila,  bez ikakvih dodatnih troškova, korišćenje 3D secure usluge i na taj način učinila plaćanje Visa karticama putem interneta još sigurnijim. 

Korišćenje 3D Secure usluge korisnici Visa kartica NLB Banke dobijaju automatski i nije potrebno posebno prijavljivanje. Usluga funkcioniše tako što se korisniku prilikom plaćanja na internetu na broj mobilnog telefona prijavljen u banci dostavlja jednokratna lozinka za autorizaciju transakcije. Na taj način, NLB Banka je, u saradnji sa Visa International, korisnicima kartica obezbedila veću sigurnost prilikom online plaćanja i zaštitu od neovlašćenog korišćenja kartica.

Vlastimir Vuković, član Izvršnog odbora izjavio je: „Internet je promenio način na koji živimo, komuniciramo, a razvoj elektronske kupovine postavio je visoke zahteve u smislu bezbednosti plaćanja putem interneta. Mi želimo da opravdamo poverenje svojih klijenata i da im, pored ponude proizvoda i usluga u skladu sa najvišim standardima savremenog bankarstva, obezbedimo korišćenje svih prednosti elektronskog plaćanja uz najviši nivo sigurnosti transakcija. Usluga Verified by Visa će korisnicima kartica iz Visa programa doneti pozitivno korisničko iskustvo i povećati njihovo zadovoljstvo zbog lakše i sigurnije kupovine putem interneta.“

Više informacija o 3D Secure usluzi možete pronaći na:

http://www.nlb.rs/VbV/Help.html

http://www.rs.visa.com/rs/rs-rs/personal/security/onlineshopping.shtml

Tags
Back to top button