Siniša Mali: U nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi dodeljen 71 stan – Bankar.rs
MAKROEKONOMIJASLIDERSVE VESTI

Siniša Mali: U nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi dodeljen 71 stan

Ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić potpisali su danas ugovore sa dobitnicima stanova u trećem izvlačenju tekućeg ciklusa nagradne igre Uzmi račun i pobedi.

Ugovori su potpisani sa Majom Cerović iz Beograda i Markom Gatalom iz Novog Sada, koji su dobili trosobne stanove u naselju Zemunske kapije u Beogradu.

Čestitajući im na nagradama ministar Mali je naveo da je u ovoj nagradnoj igri do sada dodeljen 71 stan.

“To je veliki uspeh koji pokazuje kontinuitet u tome da radimo na svesti da se borimo protiv sive ekonomije i da građani Srbije prilikom svake kupovine uzimaju fiskalni račun. Na današnji dan u bazi imamo više od 70 miliona računa”, rekao je Mali.

Dodao je da svakoga dana pristiže po milion i po računa, da se dobija 3.000 novih korisnika dnevno i da već ima 500.000 korisnika aplikacije Uzmi račun i pobedi.

“Još jednom ću ponoviti da od svakog računa koji se ne uzme, korist ima samo onaj ko ga nije izdao, a gubimo svi mi. Gubimo, jer se novac od poreza koji se sliva u budžet, koristi za izgradnju puteva, brzih pruga, bolnica, škola, vrtića, podizanje plata i penzija”, istakao je Mali.

Tags
Back to top button