Technobank 2024 – bankarske tehnologije – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKESVE VESTI

Technobank 2024 – bankarske tehnologije

Ukoliko tragate za mestom gde možete videti i čuti više o savremenim IT rešenjima iz oblasti finansija i bankarstva, predstojeća Konferencija i Izložba Technobank je pravo mesto za vas.

Vodeća IT konferencija i izložba u regionu biće održana 17. i 18. aprila 2024. godine u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza, dok je otvaranje najavljeno za sredu 17. aprila u 9:00 časova.

Technobank tradicionalno (23 godine) predstavlja glavno mesto susreta tehnologije i najbolje prakse u Jugoistočnoj Evropi. Okuplja predstavnike renomiranih ICT kompanija, koji predstavljaju svoja inovativna tehnološka rešenja i proizvode sa jedne strane, i predstavnike bankarskog i finansijskog sektora sa druge strane.

Učesnici će prisustvati različitim panel diskusijama, studijama slučaja i primerima iz prakse koja se primenjuje na raznim tržištima. Kroz ličnu i direktnu interakciju, učesnici Technobank Konferencije unapređuju svoja iskustva, kontakte i poslovne procese.

Organizator će na Technobank konferenciji omogućiti dodatni nivo interakcije i umrežavanja putem online portala “reach out & connect”, dostupnog za registrovane učesnike. Više informacija o ovoj funkcionalnosti ćemo objaviti u narednim danima.

Tags
Back to top button