Lučić: Istina je pobedila, MTS će postati lider – Bankar.rs
SLIDERSVE VESTI

Lučić: Istina je pobedila, MTS će postati lider

Sud u Prištini usvojio je žalbu MTS.d.o.o na prethodnu odluku o brisanju iz registra privrednih društava, a Agenciji za privredne registre (ARBK) je naloženo da sve izmene i podatke u registru ponovo sagleda uz strogo poštovanje Briselskog sporazuma i drugih merodavnih propisa.

Time je potvrđeno pisanje Kosovo onlajna da je usvojena žalba Telekoma, tako da će ovo preduzeće nesmetano moći da nastavi sa radom.

Generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, čije je MTS d.o.o. zavisno društvo, izjavio je.

„Izuzetno smo zadovoljni navedenom odlukom, koja potvrđuje istinu i vraća pravnu sigurnost za poslovanje i funkcionisanje MTS d.o.o, a u skladu sa vladavinom prava. Nakon velike i teške borbe, za sada je istina pobedila, a što je od ogromnog značaja za naše zaposlene, korisnike i ljude koji žive na Kosovu i Metohiji. Ovo je samo početak u daljem radu i razvoju MTS d.o.o, koja će sigurno postati lider kvalitetom i raznovrsnošću svojih usluga. I ovoga puta želim da kažem, da smo tek počeli i da su velike stvari tek pred nama! Posebno želim da zahvalim predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i ostalim predstavnicima naših institucija na svom mukotrpnom radu, posvećenosti i zalaganju tokom ovog izuzetno teškog postupka. Takođe, veliko hvala dugujemo predstavnicima međunarodne zajednice i svim akterima dobre volje koji su bili od neizmerne pomoći da u ovom slučaju pravo i pravda pobede“, rekao je Lučić, navodi se u saopštenju Telekoma.

Tags
Back to top button