Najsavremeniji POS terminali stižu u sve pošte u Srbiji – Bankar.rs
ANALIZEBANKEDOMAĆE BANKEKOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Najsavremeniji POS terminali stižu u sve pošte u Srbiji

Vršilac dužnosti direktora JP “Pošta Srbije” Zoran Đorđević i predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Bojan Kekić potpisali su danas ugovor kojim počinje nabavka više od 2.000 novih uređaja za plaćanje karticama – POS terminala za sve pošte u Srbiji.

“Uvođenje najsavremenijih POS terminala u sve pošte u Srbiji, kao i zamena zastarelih uređaja, važan je deo realizacije plana ubrzane digitalizacije usluga, što je jedan od primarnih razvojnih ciljeva Pošte Srbije koji realizujemo uz podršku Vlade Republike Srbije”, izjavio je Đorđević.

On je rekao da će na ovaj način, građanima biti obezbeđena veća pouzdanost i kraće vreme transakcija, kao i savremeni vidovi prihvatanja platnih kartica u svim delovima zemlje.

Đorđević je dodao da ugovor otvara novu eru u poslovnim odnosima Pošte Srbije i Banke Poštanska štedionica u cilju digitalizacije i uvođenja novih tehnologija.

“Naš prioritet su naši građani, pa je zato važno da sarađujemo i uvodimo nove usluge”, naglasio je Đorđević.

Kekić je kazao da ugovor omogućava i da se Banka Poštanska štedionica putem šaltera pošta dodatno približi svojim klijentima u mestima gde nema svoje ekspoziture.

“Instalacijom POS terminala poslednje generacije našim klijentima, ali i svim građanima Srbije, biće omogućeno da u razgranatoj mreži Pošte dobiju najkvalitetniju uslugu što će istovremeno doprineti i razvoju nacionalne DINA platne kartice”, rekao je Kekić i posebno istakao značaj saradnje sa Poštom Srbije za sve akcionare Banke Poštanska štedionica.

Beta

Tags
Back to top button