UniCredit Banka pripremila poseban paket proizvoda za penzionere – Bankar.rs
BANKARSKI PROIZVODIBANKEDOMAĆE BANKEKreditiSLIDERSVE VESTI

UniCredit Banka pripremila poseban paket proizvoda za penzionere

UniCredit Banka pripremila poseban paket proizvoda i usluga za penzionere za sve što im je važno.

UniCredit Banka je pod sloganom Bez obzira na godine, živimo ono što nam je važno, izašla na tržište sa kompletnim setom proizvoda i usluga, namenjenih našim najiskusnijim sugrađankama i sugrađanima, do 75 godina starosti. Pored toga, banka je pripremila i posebne uslove koji će važiti do 9. avgusta 2019.

Svi oni koji otvore Paket račun Senior do kraja ove godine ne plaćaju mesečno održavanje. U okviru ovog paketa, pored dinarskog i deviznog tekućeg računa, debitne kartice, računa oročenih i depozita po viđenju, elektronskog bankarstva, telefonskog servisa, mogu da računaju i na dozvoljeno prekoračenje po računu do visine jedne penzije, s tim da se za iznos do 12.000 dinara kamata ne naplaćuje.

Dinarski keš kredit sa osiguranjem sa fiksnom kamatnom stopom se odobrava bez troška obrade kredita. Trošak osiguranja je takođe uključen u cenu kredita. Nominalna kamatna stopa iznosi 13,50 odsto, dok se efektivna kreće od 15,10 odsto. Period otplate je do 84 meseca, a krediti se odobravaju za  iznose od 20.000 do 1.200.000 dinara. Na primer, ukoliko se klijent odluči za kredit u iznosu od 300.000 dinara na period otplate od 84 meseca, mesečna rata će tokom čitavog perioda otplate iznositi 5.573,21 dinara.

Zahvaljujući ovoj kampanji UniCredit Banke, svi oni koji pripadaju generaciji koja je znala da uživa u životu i da svoje vreme organizuje tako da uvek ima vremena za obaveze i za zadovoljstvo mogu.

Izvor: BIZLife

Tags
Back to top button