Dostupan novi sajt Narodne banke Srbije – Bankar.rs
NBSSVE VESTI

Dostupan novi sajt Narodne banke Srbije

Narodna banka Srbije (NBS) objavila je da je danas pustila u rad novi sajt koji je dizajniran sa ciljem da se privredi i građanima omogući brži i jednostavniji uvid u rad centralne banke uz adekvatno prezentovanje svih aktivnosti.

Upotrebom savremenih tehnologija nova veb prezentacija je dobila moderan dizajn uz brži i pouzdaniji rad za sve korisnike na svim pretraživačima, navedeno je u saopštenju.

Istaknuto je da je novi sajt pregledniji, funkcionalniji i lak za navigaciju. U potpunosti se oslanjajući na sopstvena znanja i najnoviju dostupnu tehnologiju, sajt je, precizirano je, napravljen tako da predstavlja logičku celinu i omogućava korisniku da brzo i lako dođe do željenog sadržaja.

Кorisnicima je osigurana jednostavna pretraga po ključnim rečima uz unapređenu interaktivnu grafiku i prikaz traženih podataka.

Sve opcije dostupne na sajtu mogu se koristiti na desktop računarima, tabletima i mobilnim telefonima jer se prikaz sadržaja prilagođava veličini ekrana.

Omogućeno je deljenje svake pojedinačne strane na društvene mreže uz prethodni prikaz.

Takođe, omogućena je i interakcija sa krajnjim korisnicima putem veb formulara za komentare i sugestije koji će doprineti unapređenju sadržaja stranice.

Iz NBS su naveli da će nastaviti da rade na razvijanju i unapređenju prezentovanja svojih aktivnosti kako na glavnom sajtu tako i na svim svojim poddomenima i nalozima na društvenim mrežama.

Novi sajt je urađen u ćiriličnoj i latiničnoj verziji, a dostupan je i na engleskom jeziku.

Tags
Back to top button