Biznis insajder: Najbolji telefon na svetu je Huavei – Bankar.rs
ANALIZESVE VESTI

Biznis insajder: Najbolji telefon na svetu je Huavei

Portal Biznis insajder je doveo u vezu cenu pojedinih smartfona sa onim što pružaju svom vlasniku i ocenio da je najbolji smartfon na svetu trenutno Huawei P30 Pro jer je „neverovatno dobar smartfon po neverovatno dobroj ceni“.

Uz napomenu da se radi o aktuelnom top modelu Kineza i napomenu da postojeći modelu kompanije Huawei dobijaju Android – apdejt i mogu koristiti sve Guglove serise, Biznis Insajder razloge za ovako visok plasman opisuje na sledeći način.

„Četvorostrana kamera na poleđini tuče konkurenciju i čak iza sebe ostavlja kameru Pixel – Smartphones. Teleobjektiv pruža mogućnost desetostrukog zumiranja bez gubitaka na kvalitetu, koji se mogu zapaziti. Prvi je Smartphone na tržištu, koji ima tkz. Time-Flight-Linse za dubinske efekte, naročito značajan kod portreta… Sa novim foto senzorom, daje najbolje slike noću“.

Na drugom mestu je, po oceni Biznis Insajder, Huawei Mate 20 Pro (cijena od 550 evra).

Na trećem mestu je Pixel 3a i Pixel 3a XL.

Na četvrtom mestu je Oneplus 6T.

Na petom mestu je Galaxy S 10e.

U decembru je ocenu smartfona, prema više kriterijuma, objavila ruska institucija „Ruski kvalitet“, koja ističe da joj je zabranjeno da prima sponzorstva i objavljuje reklame. Oni su na prvo mesto stavili Samsung Galaxy Note 9.

Prema rang listi Biznis Insajder, napravljenoj šest meseci kasnije, Samsung Galaxy Note 9 je na 11. mestu.

 

Tags
Back to top button