Dodeljene nagrade instituta Top Employer – priznanje za Philip Morris – Bankar.rs
KOMPANIJESVE VESTI

Dodeljene nagrade instituta Top Employer – priznanje za Philip Morris

Kompanija Philip Morris Srbija dobitnik je četvrti put zaredom priznanja „Top Employer“, čime je, zahvaljujući izuzetnim uslovima koje pruža svojim zaposlenima, svrstana među najbolje poslodavce u zemlji i u 2019. godini.

Sertifikat “Top Employer” koji dodeljuje istoimeni međunarodni institut sa sedištem u Holandiji, još jednom potvrđuje da se kompanija Filip Moris ističe po strateškim, dobro osmišljenim programima pomoću kojih se kreira radno okruženje u kom se zaposleni osnažuju i dobijaju izvanredne mogućnosti daljeg razvoja.

“Kompanija Philip Morris se već četiri pune godine nalazi na putu ostvarenja jedne smele vizije – budućnosti bez duvanskog dima. Činjenica da kroz čitav taj period dobijamo kako na lokalnom, tako i na evropskom i globalnom nivou ovakvo priznanje, dokazuje jednu važnu stvar – da su nam ljudi, naši zaposleni, koji su najvažnija karika u procesu transformacije, bili i ostali na prvom mestu”, kaže Tatjana Jovanović, direktor ljudskih resursa u kompaniji Filip Moris za jugoistočnu Evropu.

Kako bi bile sertifikovane od strane ove ugledne međunarodne institucije kompanije moraju ispuniti veoma stroge kriterijume, poput: strategije pronalaženja talentovanih pojedinaca, planiranja angažovanja zaposlenih, uključivanja zaposlenih u kolektiv, mogućnosti za učenje i razvoj, upravljanja učinkom rada, razvoja liderskih sposobnosti, upravljanja karijerom, kompenzacije i beneficije.

Tags
Back to top button