Nova Sberbank ekspozitura u novoj 2019. – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESVE VESTI

Nova Sberbank ekspozitura u novoj 2019.

Sberbank Srbija 2019. godinu počela je s još jednom novinom za klijente – novom, modernom ekspoziturom u Beogradu, na ekskluzivnoj lokaciji u ulici Starine Novaka 29. Prateći zahteve tržišta i idući u korak s najsavremenijim bankarskim trendovima, Sberbank Srbija u novoj ekspozituri ponudiće klijentima nove usluge koje će im uštedeti i vreme i novac.

„Ponosni smo što ostvarili još jedan cilj i 2019. godinu započeli u još funkcionalnijem prostoru koji će našim mnogobrojnim klijentima pružiti preko potreban komfor i olakšati njihove svakodnevne bankarske transakcije. Ono što posebno želim da istaknem je unapređena Zona 24/7 u okviru koje smo našim klijentima pružili mogućnost da sami, kad god njima odgovara, obave neophodne transakcije. Pored toga, svesni činjenice da je rešavanje stambenog pitanja jedno od najvažnijih koraka u životu svakog čoveka, klijentima je na raspolaganju savetnik upravo za ovu vrstu kredita koji će im pružiti sve neophodne informacije i rešiti eventualne neodumice. Naravno, naši savetnici sve zainteresovane uputiće i u prednosti drugih štednih i kreditnih proizvoda“, rekao je Miodrag Stojanović, direktor sektora prodaje i distribucije u Sberbanci.

U novoj ekspozituri u Starine Novaka, u okviru Zone 24/7 svi klijenti moći će da na Sberbank bankomatima, u svakom momentu, podignu novac bilo da se radi o dinarima ili evrima. Takođe, na ovim bakomatima, klijenti mogu da uplate novac u domaćoj valuti na svoj račun, dok pravna lica mogu da izvrše uplatu pazara. Sve ove transakcije dostupne su 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Ono što je bitno napomenuti je da će u narednom periodu, na bankomatima nove ekspoziture, biće omogućeno i plaćanje računa, što je još jedna od funkcionalnosti koja će klijentima dodatno olakšati svakodnevne bankarske transakcije, prenosi Kamatica.

Sberbank Srbija, od strane klijenata prepoznata je kao moderna banka koja neprestano ulaže u razvoj svojih proizvoda i usluga. Tokom 2019. godine, u planu je lansiranje brojnih noviteta na polju digitalizacije koji će dodatno unaprediti korisničko iskustvo Sberbank klijenata.

Tags
Back to top button