Izaberite keš ili stambeni kredit po svojoj meri u Sberbanci – Bankar.rs
KreditiSVE VESTI

Izaberite keš ili stambeni kredit po svojoj meri u Sberbanci

Sberbank Srbija, prateći savremene trendove u bankarstvu, iz godine u godinu teži da kreira proizvode i akcije koji će se izdvojiti na bankarskom tržištu i zadovoljiti potrebe savremenog klijenta.

U toku je akcijska ponuda “Stvarno super keš kredita“, bez troškova obrade, uz veoma brz proces odobrenja. Takođe, kampanja za brzo dobijanje stambenih kredita u ovoj banci, “Ključ od stana za 10 dana”, produžena je do kraja maja.

Imajući u vidu da je pri podnošenju zahteva za kredit brzina odobrenja jedan od ključnih faktora, u Sberbanci kažu da su se odlučili da u što većoj meri pojednostave sve procese i omoguće klijentima da na brz i lak način dođu do željene gotovine. Akcijska ponuda “Stvarno super keš kredita“ traje do 30. juna.

“U toku trajanja kampanje kamatna stopa koju klijenti mogu da dobiju iznosi 7,5 posto, nominalna kamatna stopa, dok je ekektivna 8,6 posto. U toku trajanja kampanje klijenti imaju mogućnost da dobiju kredit bez troška obrade, u zaista kratkim rokovima odobrenja”, objašnjava Mirjana Đorđević, direktorka odeljenja za razvoj proizvoda Sberbanke.

Rok za otplatu ovih kredita je do 96 meseci, odnosno osam godina, a maksimalni iznos je tri miliona dinara. Sberbanka je lansirala i “Ekspres” potrošački kredit.

“Koji promovišemo u objektima Merkator i Roda tehnike. To je proizvod koji takođe karakteriše vrlo brz proces odobrenja. Naime, klijenti u roku od 15 minuta mogu da dođu do potrebne gotovine za kupovinu bele tehnike u pomenutim objektima”, objašnjava Đorđević.

I dalje je aktuelna kampanja “Ključ od stana za 10 dana”.

“S obzirom na veliku tražnju i interesovanje klijenata mi smo ovu kampanju produžili, i klijentima dali mogućnost da apliciraju za naše stambene kredite, do kraja maja, po ovim promotivnim uslovima. Klijenti u tom periodu mogu da apliciraju takođe bez troška obrade. Maksimalni iznos kredita je do 500.000 evra, naravno u zavisnosti od potreba klijenata, rok je do 360 meseci”, kaže Đorđević.

Klijenti mogu da se opredele da li žele kredit sa osigarenjem kod Nacionalne korporacije, kao i da biraju između kredita sa učešćem ili bez njega.

Tags
Back to top button