AIK Banka na Gemius e-commerce konferenciji u Beogradu – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESVE VESTI

AIK Banka na Gemius e-commerce konferenciji u Beogradu

AIK Banka je prepoznata kao jedan od lidera u modernim bankarskim servisima, i kontinuirano radi na tome da svojim klijentima ponudi novitete iz oblasti bankarstva.

E-commerce konferencija održava se svake godine sa ciljem informisanja donosioca odluka u kompanijama povezanim sa e-commerce delatnošću o aktuelnim trendovima u oblasti e-poslovanja, kao i mogućnostima da se u praksi primene prikazana rešenja i iskustva. S tim u vezi, ovogodišnja konferencija imala je za cilj okupljanje donosioca odluka u kompanijama povezanim sa e-commerce delatnošću na domaćem tržištu.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo uspeli da ukažemo na glavne motivatore koji bi naveli pravne subjekte da se uključe u eCommerce kao veliku privrednu šansu, kako za velike sisteme, tako i za manja preduzeća i startup-ove, kao i glavne prepreke zbog kojih eCommerce kod nas još uvek zaostaje u odnosu na susedne zemlje regiona. AIK Banka se sa svojom eCommerce platformom veoma brzo pozicionirala kao moderna banka koja izuzentu pažnju posvećuje očekivanjima i željama današnjih potrošača, što će siguran sam rezultirati rastom broja eCommerce trgovaca i značajnim rastom obima prometa ostvarenih kroz eCommerce“, istakao je Bojan Pavlović, direktor sektora direktnih kanala AIK Banke.

AIK Banka je među prvima na srpskom tržištu implementirala eCommerce servis, i radi na kontinuiranom razvoju platforme, kako bi klijentima omogućila korišćenje unapređenih sistema elektronskog poslovanja.

Tags
Back to top button