Ako razmišljate o dugoročnim finansijskim planovima rešenje je na vidiku – Bankar.rs
KreditiSVE VESTIUncategorized

Ako razmišljate o dugoročnim finansijskim planovima rešenje je na vidiku

Prema zvaničnim podacima Udruženja banaka Srbije, kredite najčešće podižu muškarci u petoj deceniji života i nešto mlađi, a takvih je u ukupnoj sumi zaduženosti 20,5 odsto.

Žene takođe najviše uzimaju kredite u istom životnom dobu, ali procenat zaduženosti je nešto manji – 13,8 odsto. Kada se sve sabere, dolazimo do činjenice da je čak jedna trećina populacije, među kojima preovlađuju roditelji dece u školskom uzrastu, u dugovima do guše.

Ako malo razmislimo, možemo i sami da zaključimo zašto je tako: prosečna porodica želi sebi da priušti letovanje, po mogućstvu i zimovanje, pokušava da prati ponudu tehnoloških noviteta kojima posebno mlađe generacije ne mogu da odole, a i deca sa svoje strane imaju brojne potrebe o kojima roditelji moraju da brinu. Pored svega toga, ono što je još uvek osnova za bolju budućnost kojoj se nadamo jeste adekvatno školovanje, a danas nije nimalo jednostavno obezbediti deci uslove za studiranje. Potrebe se nižu, stvaraju se liste prioriteta, ali osnovno pitanje je kako pronaći novac za sve ono što je porodici potrebno.

Kako god da se okrene, novca nikad dovoljno. Računi redovno stižu, troškovi sa kreditnih kartica dolaze na naplatu, rata za lizing se ne sme preskočiti. Zamišljate da uživate sa porodicom i prijateljima na nekoj od omiljenih ski-staza, kao i prethodnih godina, ali deca su u međuvremenu stasala za studije, troškovi su uvećani, a rata za drugi semestar je upravo došla na red. Ima li rešenja na vidiku? Da li je to možda manja rata kredita?

Možda postoji prava opcija za vas. Sva dugovanja i rate biste mogli lakše da otplaćujete ako biste napravili novi plan i krenuli sa jednom manjom mesečnom ratom, uz dodatni keš. Takvu mogućnost nudi upravo Addiko banka.

Najniži iznos Addiko kredita koji možete podići je 600.000 dinara, a kredit za refinansiranje možete otplaćivati od pet do 12 godina, uz nominalnu varijabilnu kamatnu stopu već od 8,49 odsto. Maksimalni iznos zaduženja je 3.000.000 dinara. U okviru ovog refinansirajućeg kredita dobijate i dodatni keš, u iznosu polovine zaduženja, najviše do 600.000 dinara. Uz ovakvu ponudu kredita možete praviti dugoročne planove i uložiti u najbolje obrazovanje svoje dece, što je prava investicija za budućnost.

 

Izvor: blic.rs

Tags
Back to top button